Papaya 2010.: Ovog se vikenda otvara nova ljetna sezona slavnog kluba na Zrću

OVOG vikenda na novaljskom Zrću počinje još jedno ljeto ludih provoda, izvrsnih DJ-a, tuluma do jutra i nezaboravnih iskustava u legendarnoj Papayi. Ako ste u potrazi za novim iskustvima i doživljajima koji brišu granice između glazbe i pustolovine, Papaya je onda pravo mjesto za vas. Klub koji suvereno gradi imidž među svjetskim festivalima i klubovima dobrodošlicom dočekuje sve one željne zabave i ovoga ljeta.

Ovog petka počinje Papaya ljeto 2010. u kojem će klub posjetiti 8od 10 najboljih svjetskih DJ-a

Tijekom ovog vikenda, od 18. do 21. lipnja, klub za svoje goste priprema tradicionalni "Barbecue & Pool party" koji iz godine u godinu privlači sve više gurmana, a službeno otvorenje Papaye novim će ljetnim hitovima začiniti DJ majstori Carlo i Mario.

Papaya i Novalja su "Croatian best kept secret"

U sezoni 2010. Papayu će za vrijeme održavanja najvećeg ljetnog festivala "Nokia Day&Night", posjetiti i desetak uglednih novinara BBC-a, Times-a, Dj Mag-a, Mixmaga, Ryan air magazina i Music newsa, a naslovi koji u posljednjih mjesec dana izlaze u različitim medijima u Velikoj Britaniji prenose kako su Papaya i Novalja "Best Croatian kept secret". Razlog tome su i gostovanja osmorice od deset najboljih DJ-a prema prestižnom glazbenom magazinu TOP DJ MAG, a i u svijetu je prava  rijetkost da upravo u istom klubu u razmaku od 30-ak dana gostuju glazbenici kao što su Armin Van Buuren-a (svjetski br.1), Tiesto (svjetski br.2), Above & Beyond (br.4), Paul Van Dyk (svjetski br.5), Deadmau5 (br.6), Ferry Corsten (br.7), Markus Schulz (br.8), Gareth Emery (br.9), David Morales i Sven Vath.

Objavljena je i nova kompliacija "Papaya Day&Night

U iščekivanju uzbudljivog opening vikenda Papaya je predstavila i novu glazbenu kompilaciju za ljeto "Papaya Day&Night", na kojoj je i tony Cetinski dokazao kako suvereno vlada svim glazbenim žanrovima. Trinaest ljetnih hitova nove Papaya kompilacije, koju najavljuje singl "Reason to fly" u klupskom remixu hrvatskih producenata Koste Radmana i Darka Juranovića, u prodaji su na svim kioscima Tiska i Slobodne Dalmacije.

Pročitajte više