Par iz SAD-a prodao gotovo svu imovinu, sad žive na kruzerima: "Zvuči ludo, ali..."

Foto: Instagram

Monica Brzoska i njezin suprug Jorell prošle su godine napustili svoj posao i prodali gotovo svu svoju imovinu. Potom su počeli putovati svijetom na kruzerima. Tvrde da sada napokon žive svoj san. Monica je za The Sun ispričala kako je sve krenulo.

"Kad se tata razbolio, majka mi je rekla da krenem putovati i da slijedim svoje snove. I onda smo Jorell i ja krenuli ploviti morem. Danas se moje odluke odnose na to trebam li provesti dan u bazenu, SPA centru ili istraživati plažu. Jela mi kuhaju kuhari, a osoblje mi mijenja posteljinu. Godinu dana nisam ušla u kuhinju ni koristila perilicu rublja", ispričala je.

"Ostvario nam se san"

Monica je Jorella upoznala 2015. i od tad su posjetili Meksiko, Portoriko i Panamski kanal, Kostariku, otoke Turks i Caicos... Godine 2023. imali su uplaćeno jednotjedno krstarenje Karibima. Tad se sve promijenilo. "Pomislili smo tad, umjesto da se vraćamo kući, zašto ne bismo rezervirali uzastopna krstarenja onoliko dugo koliko si to možemo priuštiti", rekla je Monica i objasnila kako su uspjeli to financirati.

"Zvuči ludo, ali brojke su imale smisla. Smještaj, hrana i zabava bili bi uključeni, trebali smo samo novac za trošenje. A budući da smo bili na toliko krstarenja, zaradili smo pristup nekim nevjerojatnim ponudama. Proučavali smo što se nudi", objasnila je. 

"Osjećala sam se slobodnom kad smo napokon napustili posao i prodali imovinu. Nismo znali koliko ćemo dugo imati novca, ali smo uživali svake minute. Brzo smo upali u ritam novog života. U posljednjih godinu dana bili smo na 36 uzastopnih krstarenja. Ostvario nam se san", zaključila je Monica.

Pročitajte više