Par se preselio na Floridu da bi svaki dan bili u Disney Worldu: Ovo je naš prioritet

Foto: Shutterstock

41-godišnja Jessica Pruitt i njezin suprug Wes preselili su se iz Charlottea u Sjevernoj Karolini na Floridu kako bi ona svaki dan mogla posjećivati Walt Disney World.

Jessicu je suprug u Disney World prvi put odveo prije šest godina. Kaže kako se tada zaljubila u zabavni park, pa su ga posjećivali dva puta godišnje, prenosi Mirror. Kad su njihova djeca otišla na fakultet, Jessica i Wes odlučili su otići na Floridu. Sada žive u gradu Davenportu koji je od parka udaljen samo 10 kilometara. Zbog toga svoje omiljeno mjesto Jessica posjećuje svaki dan, obično prije posla.

Objavljuje Jessica PruittNedjelja, 16. listopada 2022.

"Ovo nam je prioritet"

"Ovo je naš prioritet, to je ono što nam donosi radost. Kako se prioriteti mijenjaju, nemamo toliko toga u kući, ali ja volim Disneyjevu čaroliju", ispričala je Jessica. Par je zbog toga smanjio tjedne odlaske u trgovinu te ne kupuje skupu odjeću. Na godišnju kartu za Disney World svatko od njih daje po 1326 eura.

"Ponekad kažem da je to kao da ideš u crkvu, to je mir od ludog svijeta i izaziva olakšanje u tebi. Živjeli smo u malom gradu i željeli smo promjenu ritma pa smo pomislili 'učinimo to'. To je ono što će nas držati aktivnima", dodala je Jessica. 

"Još nismo vidjeli sve. Imamo još puno toga za napraviti i obići", zaključila je.

Pročitajte više