Parni valjak objavio prvu pjesmu s novim pjevačem: "Nastavljamo dalje"

Foto: Domagoj Kunić

NAKON nekoliko mjeseci nagađanja i iščekivanja Parni valjak predstavlja novu autorsku pjesmu i poručuje: "Nastavljamo dalje." Moja glava, moja pravila njihov je novi singl, koji pjeva glazbenik Igor Drvenkar.

"Prelomili smo svoje dileme, nastavljamo dalje, jer bez sviranja nemamo svrhu. Aki će duhom uvijek biti prisutan u nama, a u Igoru smo prepoznali izvrsnog čovjeka s kojim krećemo u novu avanturu", poručuju članovi benda i potvrđuju nastavak svoje aktivnosti.

Pjesmu napisao Hus

Glazbu i stihove za novi singl Moja glava, moja pravila potpisuje Husein Hasanefendić Hus. Pjesma je nastala prije nekoliko mjeseci, kada su članovi benda i odlučili da bi Igor mogao biti nasljednik neprežaljenog Akija Rahimovskog.

Riječ je o jednom od najboljih domaćih mladih vokala koji je oduševio javnost svojim izvedbama u showu A strana te u mjuziklima Ljepotica i zvijer i Jesus Christ Superstar. "Zamislite situaciju da se iz publike odjednom nađete na bini, uz najveći bend na ovim prostorima. Svako jutro se štipam kako bih se uvjerio da ovo nije neki san i svjestan sam odgovornosti koju ova uloga nosi", poručuje Igor.

Videospot je djelo zagrebačkog fotografa i redatelja Dinka Čvorića - Doringa, uz tim koji čine Davor Batisweiler (dodatna kamera), Marija Cvitanović (styling) i Ivana Šimunić (make-up). Atmosferom koja vlada u spotu članovi benda odaju jasnu poruku da su na okupu, sviraju te u njima ima još inspiracije.

Uz glazbene prijatelje i publiku, Parni valjak je prošle godine s dva koncerta Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki, održana 26. ožujka u zagrebačkoj Areni, a zatim 25. lipnja u pulskoj Areni, odao počast Akiju Rahimovskom. 

Bend sad ulazi u novo poglavlje jer, kako i sami potvrđuju, bez sviranja jednostavno ne mogu. Nova autorska pjesma prvi je korak te avanture. Singl Moja glava, moja pravila feat. Igor Drvenkar objavljen je u izdanju Croatia Records.

Pročitajte više

 

Pročitajte više