Parovi dijele najgluplje stvari zbog kojih su se posvađali, neke priče su urnebesne

Screenshot: YouTube

VJEROJATNO ste se i vi mnogo puta posvađali sa svojim partnerom oko sitnica. No ponekad su razlozi zbog kojih se parovi svađaju toliko bizarni da je nemoguće ne nasmijati se na njih.

Čitatelji BuzzFeeda podijelili su neke od najglupljih stvari zbog kojih su se posvađali s partnerom, a neke priče su urnebesne.

"Moj bivši je pokušao argumentirati da pojasevi u automobilu nisu sigurni i da se ne smiju nositi, jer vas mogu prepoloviti ako dođe do sudara. Nakon što sam shvatila da se ne šali i da zaista vjeruje da su pojasevi opasni, posvađali smo se."

"Naša prva svađa bila je oko toga imaju li dijetalna i obična Cola istu recepturu."

"Jednom je moj dečko otišao u pekaru i donio mi kavu i ništa više. Kad sam ga pitala zašto mi nije kupio krafnu, rekao je da ne zna."

"Upravo smo se vjenčali i dobili smo hrpu kuhinjskih stvari, uključujući i žlice, koje mi se ne sviđaju. Zbog toga sam kupila žlice kakve sam imala kod roditelja. Dublje su i jednostavno su bolje. Kad god tražim žlicu, muž mi uvijek da pogrešne (one koje smo dobili za vjenčanje). Sinoć, ne znam zašto, baš me to toliko iznerviralo da sam doslovno pobjesnjela. Muž je samo zurio u mene i na kraju sam jednostavno otišla spavati bez večere jer sam bila toliko ljuta."

"Moj partner i ja smo više puta imali eksplozivne rasprave oko toga je li Jerry Seinfeld smiješan (on je obožavatelj, ja nisam)."

"Šalica. Bila je svađa oko toga tko ju je stavio na stol."

"Tijekom prve godine veze, svađali smo se oko toga treba li sok od ananasa čuvati u hladnjaku ili ne. Toliko smo se dugo svađali da smo skoro prekinuli zbog toga."

"Najnovija svađa je bila oko toga tko je od nas prolio piće sa stola na kauč. Uvjeren sam da je ona sama slučajno gurnula čašu, no ona tvrdi kako se to dogodilo jer sam ja pomaknuo jastuk."

"Najozbiljnija svađa koju smo moj muž i ja ikada vodili oko nečega nebitnog bila je oko toga tko je bio u pravu u filmu Captain America: Civil War, kapetan Amerika ili Tony Stark. (Cap je u pravu, a Tony je licemjer, ako se mene pita). Nismo razgovarali satima nakon toga."

"Ja i moj dečko se rijetko svađamo, možda najviše jednom godišnje, ali nedavno smo se jako posvađali oko toga ima li jedna glumica dobre jagodice ili se samo dobro šminka. Oboje smo se jako naljutili."

"Poslala sam supruga u trgovinu za vrijeme karantene, a on mi nije kupio nijednu papriku, iako je bila na popisu. Pitala sam ga gdje su paprike, a on je rekao da ih je sigurno zaboravio. Bila sam mrzovoljna zbog toga, a on me počeo ismijavati jer sam iznervirana, što je onda dovelo do toga da smo spavali u odvojenim sobama."

Pročitajte više