Partijanje i krstarenja: Evo kako je Iva Todorić "preživljavala" prošle godine

Foto: Josip Regovic/PIXSELL/Instagram/John Pavlish

IVICA TODORIĆ se danas oglasio iz Kulmerovih dvora i pričao o tome kako njegova obitelj teško živi, a kći Iva Todorić, jadna, nekako preživljava iznajmljujući Kulmerove dvore za vjenčanja, press konferencije i ostale događaje.

Da ne poznajemo obitelj Todorić, pomislili bismo da je sirota Iva na rubu da nema za kruh, a ne da je proteklu godinu dana živjela kao bubreg u loju i to nije sakrivala.

Početkom godine svoju je guruicu Anu Bučević odvela u Beograd, gdje su se provodile nekoliko dana. U veljači je Iva ponovno išla u Srbiju, gdje je bila na dva koncerta Željka Joksimovića. Budući da su ona i slavni pjevač kumovi, vjerojatno nije morala plaćati karte.

Ljeto je Todorićeva započela partijanjem u Sarajevu, gdje je kumovala na svadbi svoje prijateljice Ivone Janjić. Na proslavi se skupilo zanimljivo društvo. 

Da jedva preživljava dokazala je i mjesec dana kasnije, kada je otišla na vortex krstarenje svoje duhovne voditeljice Ane Bučević koje košta 17 tisuća kuna, a trajalo je tjedan dana. Ana Bučević je s Ivom postala bliska prijateljica.

Iva je tada iza Chanelovih naočala priznala da joj je vortex krstarenje promijenilo život i da je 17 tisuća kuna ništa u usporedbi s onim što dobiješ time.

"Što se meni u godinu dana izdešavalo, što sam poželjela sam i ostvarila, sve se desilo samo iz jednog razloga - sve ono što sam naučila, prvo na predavanjima, a onda na prošlom Vortex Cruiseu, usvojila sam i počela primjenjivati", rekla je.

Kada je sišla s broda vortexa, ponovno je otišla u Beograd partijati. Goran Karić i Ivana Mišković Karić, najbogatiji srpski nasljednici, pozvali su je na proslavu godišnjice braka. 

Jesensko preživljavanje je počela u dizajnerskim krpicama.

Iva se zatim primila posla i prihvatila angažman kod Hane Hadžiavdagić, koja ju je uposlila kao manekenku za svoje trenirke s logom konja.

Todorićeva je godinu završila također partijanjem u Zagrebu. Prvo se zabavljala sa Sekom Aleksić, a onda je otkačila na hitove Lepe Brene u zagrebačkoj Areni. 

Pročitajte više