Paul Mescal na dodjelu Oscara došao s mamom, fanovi su oduševljeni

Foto: Profimedia

IRSKI glumac Paul Mescal na dodjelu ovogodišnjih Oscara došao je u pratnji majke Dearbhle, koja se bori sa zloćudnom bolešću. Majka i sin pozirali su na crvenom tepihu i sjedili jedno pored drugog u dvorani. Obožavatelji glumca oduševljeni su njegovim potezom.

"Sve je ovo jako emotivno za sve nas, osobito za moju obitelj. Mislim da nitko ovo nije očekivao, barem ja nisam. Uvijek sam bio voljan naporno raditi, no kada su nominacije izašle, imao sam osjećaj kao da je sve nekako apsurdno. U mom domu su stvari trenutno teške pa je sve ovo došlo kao potreban predah za sve nas", rekao je glumac medijima na dodjeli nagrada.

Majka je ponosna na uspjeh svog sina

Njegova majka rekla je da je oduvijek znala da će Paul jednog dana biti nominiran za Oscara. "Ovo je jednostavno nevjerojatan, potpuno nevjerojatan trenutak, i stvaran je", rekla je za Variety. Inače, roditelji su podržali Paula i na dodjeli nagrade BAFTA.

Iza mladog glumca je godina za pamćenje. 27-godišnji Paul bio je nominiran u kategoriji najboljeg glumca za ulogu u filmu Aftersun. Bio je na dodjelama BAFTA-e, Zlatnih globusa, Oscara, a mnogi ga nazivaju i ikonom mode zbog neuobičajenog načina odijevanja. 

Pročitajte više