Pažanin se naljutio: "Briga me kako izgleda originalni recept! Dajte malo mašte!"

Foto: RTL

PAŽANINU je dosta "takav je recept" izlika i smatra da Andrea i Barbara mogu bolje, samo to nisu pokazale glavnim jelom. Pohvale, ali i desetke, dobili su Loreta i Ivana te Nikolina i Otto.

"Ovaj vaš curry sa sirom, ovako nabacanim unutra, nema mi nikakvog smisla. Da ste napravili polu-tortilje s punjenjem, bio bih puno sretniji. Što to mene boli briga kako izgleda originalni recept? Hoćete reći da ste vidjele originalni recept i da to tako mora biti, a da ovo što ja govorim nema veze? Da ste se malo poigrale sa svojom maštom, da ste to malo doradile drugačije, bio bih puno sretniji", srdito je Ivan Pažanin poručio Andreji i Barbari nakon što je kušao paneer curry s beskvasnim kruhom, odnosno njihovo "bezukusno" glavno jelo. Međutim, predjelo mladih splitskih kuharica ga je očaralo!

"Drugi tanjur mi je fantastičan. Ova kapula s punjenjem mi je stvarno osvježenje, odlično. Odavno nisam probao ovako ukusno predjelo, taj balans okusa, gorčine i kiseline iz kapule, punjenje… Ma, odlično", poručio im je Pažanin, s kojim se složio i ostatak žirija.

Mateja Domitrović Sabo svoju je desetku dodijelila Zadrankama, i to za njihov "predivan i nježan" rižoto s tikvicama i rikulom koji "pršti okusima" te "neodoljive" proljetne rolice i pohani sir, a kojima se Pažanin baš i nije oduševio. Bile su mu "suhe i teške", a sir im je izgorio, pa je Loreti i Ivani dao svega šest bodova.

Mate Janković je, pak, nagradio Nikolinu i Otta za "najbolju paštu" koju je jeo u showu. Tortelini s bundevom izazvali su brojne epitete žirija, no samo je Mate okrenuo desetku.

"Oni su radili mini varijantu tramezzina, onda ga ispohati, pa uvaljati u parmezan… Kao, to ništa nema smisla. A, ustvari, itekako ima smisla! Moram također reći da me skoro ništa nikako nije toliko oduševilo kao taj tramezzini, a bolju tjesteninu još nismo imali prilike jesti u showu. Oprostit ću sitne pogreške u rižotu. Ali kad imam ovako visoko postavljena dva tanjura, moram dati desetku", komentirao je Mate koji je upravo dobio ideju za sutrašnji ručak. 

Pročitajte više