Penny iz Teorije velikog praska uzburkala maštu fanova: "Definitivno sam za to"

Foto: Instagram

KALEY CUOCO rekla je kako bi bila spremna snimiti reunion epizodu Teorije velikog praska ako bi fanovi to željeli.

Emitiranje sitcoma završilo je 2019. godine nakon 12 uspješnih sezona. No usprkos tome što su prošle tek dvije godine, 35-godišnja Cuoco, koja je glumila Penny, kaže da će biti spremna za ponovno okupljanje.

"Svakako bih bila otvorena za nekakav reunion show", rekla je za E! News. "Jedva čekam i povratničku epizodu Prijatelja pa sam definitivno otvorena za to."

Te su izjave razveselile brojne fanove Teorije velikog praska, no i sama Penny kaže kako je vjerojatno još uvijek prošlo premalo vremena od finala. Kaže kako je uzbuđena oko toga da vidi kako će se i ostali glumci iz sitcoma razvijati, a kad dođe vrijeme za to, bit će spremna za okupljanje.

"To je bilo iskustvo koje nam je svima promijenilo živote i bilo bi lijepo napraviti to za fanove jer smo imali veliku bazu obožavatelja koja nas je dugo pratila."

Kaže i kako je s Johnnyjem Galeckim (Leonard u Teoriji velikog praska), s kojim je bila u vezi i u seriji i u stvarnom životu, i dalje u sjajnim odnosima te se čuju i do nekoliko puta tjedno.

Cuoco kaže i kako joj reunion Teorije velikog praska nije potreban za karijeru, a dokazuju to i nominacije za brojne nagrade za ulogu u Stjuardesi.

Pročitajte više