Perje, šljokice, dekoltei... Ovo su najbolje modne kombinacije s Oscara

Foto: EPA/Instagram

ZVIJEZDE su prije 93. dodjele prestižne nagrade Oscar prošetale crvenim tepihom ispred Union Stationa u Los Angelesu. I ove godine, unatoč skromnijoj dodjeli i epidemiološkim mjerama, zvijezde su pokazale zanimljive modne kombinacije.

Ovo su najupečatljivije modne kreacije s ovogodišnjih Oscara.

Glumica Halle Berry na dodjelu je došla u raskošnoj ružičastoj haljini brenda Dolce & Gabbana. Istaknula je dekolte, a puno pažnje privukle su njezina bob frizura i kratke šiške. 

Gabriella Sarmiento Wilson, poznatija pod umjetničkim nazivom H.E.R., odjenula je neobični plavi kombinezon ukrašen perlicama. Osvojila je Oscara za najbolju originalnu pjesmu Fight For You. 

Regina King zablistala je u svjetloplavoj haljini. E! News kaže kako je za izradu ove haljine bilo potrebno 140 sati, a na kreaciji ima više od 62.000 šljokica i 4000 kristala. 

Viola Davis nosila je haljinu Alexandera McQueena, koja je bila sastavljena od korzeta i suknje. 

Andra Day nosila je zlatnu haljinu Vera Wang, koja je imala veliki prorez. 

Zendaya, koja je ove godine bila prezenterica na dodjeli, prošetala je u žutoj haljini brenda Valentino. 

Colman Domingo istaknuo se na crvenom tepihu u ružičastom odijelu Versace, koje je bilo ukrašeno svjetlucavim perlicama. 

Reese Witherspoon za ove je Oscare odabrala crvenu, dugu haljinu s potpisom Christiana Diora. 

Američki glumac Leslie Odom Jr. nosio je zlatno odijelo. 

Laura Dern, zvijezda filma Marriage Story, iznenadila je pojavljivanjem na crvenom tepihu. Odjenula je haljinu čiji je donji dio bio od perja. 

Jednu od raskošnijih haljina na 93. dodjeli Oscara imala je glumica Amanda Seyfried. Imala je crvenu haljinu od tila, a u prvom planu bio je njezin dekolte. 

Maria Bakalova također je istaknula dekolte u bijeloj haljini Louis Vuitton. 

Pročitajte više