Pet blagdanskih poza koje vaše partnere sigurno neće ostaviti ravnodušnim

Ilustracija: YouTube

ŽELITE li ove zime začiniti svoj seksualni život, ovih pet seks pozicija u tome bi vam mogle pomoći. Posljednjih tjedana na društvenim mrežama raspravlja se o brojnim "blagdanskim seks pozicijama", a Cosmopolitan je nabrojao takvih pet, za koje garantira da će oduševiti vaše partnere u krevetu.

1. Varijanta misionarskog seksa u kojoj žena leži na rubu kreveta s nogama u zraku dok muškarac ulazi u nju iz stajaće pozicije. Žena može širiti noge po volji, no čim ih više skupi uže će se osjećati.

2. Pronađite stol (ili kauč) u visini kreveta, a partnericu polegnite na trbuh. Primite je za bokove, dok ona podiže noge u zrak, kao neka vrsta seksi uzda.

3. On sjedi naslonjen, a ona leđima okrenuta prema njemu. U ovoj poziciji žena se treba nagnuti malo naprijed i držati noge na podu, a zatim zajahati partnera koji će biti više nego sretan rukama napraviti svoj dio posla.

4. U poziciji 69 s boka Cosmopolitan preporučuje korištenje seks igračke za vaginu, a zatim stimuliranje klitorisa u isto vrijeme. Dodaju kako muškarci mogu koristiti prsten za penis, a za one sklonije eksperimentiranju preporučuju i butt plug.

5. Još jedna varijanta misionarske pozicije, a u ovoj partnerica treba nagnuti glavu preko ruba kreveta.

Pročitajte više