Pet najboljih videa s duhovima

LJUDI od pamtivijeka pokušavaju dokazati da duhovi postoje. Paranormalno im je oduvijek bilo zanimljivo. Magazin COED je odabrao pet najboljih dosad objavljenih videa koji bi trebali dokazati da duhovi postoje. Je li riječ o autentičnim snimkama i dokazima ili samo o dobroj zafrkanciji - procijenite sami.

1. Duh iz videoteke

Snimka sa sigurnosne kamere u jednoj videoteci u Meksiku prikazuje kako sa polica padaju filmovi. Je li ih djelatnik videoteke jednostavno loše posložio pa ih je na tlo povukla sila teža ili je s njim u prostoriji bio još "netko", procijenite sami.

2. Duh iz Stonehengea

Za one kojima od same šetnje Stonehengeom ne prolaze trnci kroz tijelo, evo snimke koja prikazuje duh djeteta koje šeće drevnim druidskim hramom.

3. Duh koji plače

Iako duhovi fizički nisu opipljivi, te "izgubljene duše" osjećaje navodno imaju. Tako navodno, po potrebi, mogu i zaplakati.

4. Kućni duh

Ovog nevaljalka ne vidite na snimci, ali mora da nije omiljeni sustanar vlasnika kuće budući da voli raditi nered. Ima li možda rođaka koji je sklon pospremanju?

5. Duh princeze

Dvorcem Leeds u Engleskoj navodno šeće malena kćer kralja Henrija VIII, princeza Caroline, koja je iznenada preminula kad je imala svega 13 mjeseci. Kobnu ranu na glavi djevojčica je zadobila dok se igrala u svojoj kraljevskoj sobi.

Pročitajte više