Petko u kostimima oponašao hrvatske predstavnike na Eurosongu, ovo morate pogledati

Foto: Instagram

DALIBOR PETKO nerijetko na svom Instagram profilu objavljuje šaljive videe u kojima oponaša poznate ličnosti, uglavnom s domaće estradne scene. 

Tako je sad, uoči ovogodišnjeg Eurosonga, napravio kratku kompilaciju nekih od naših najuspješnijih bivših predstavnika na tom glazbenom natjecanju. "Sutra počinje Eurovizija. Držimo palčeve Albini, a naravno kao i uvijek u ovo doba godine prisjećamo se naših najuspješnijih nastupa", napisao je u objavi pokraj videa.

Oponašao je Danijelu Martinović, koja je s pjesmom Neka mi ne svane Hrvatsku na Eurosongu predstavljala 1998. godine. Zatim je red došao na Rock me grupe Riva iz 1989. godine s Emilijom Kokić za glavnim mikrofonom.

Petko se zatim ogrnuo bijelim plahtama i prisjetio 1999. godine i Marije Magdalene u izvedbi Doris Dragović, a za kraj je ostavio Maju Blagdan sa Svetom ljubavi iz 1996. godine te Ja sam za ples Novih fosila iz 1987. godine.

Sve ih je oponašao u kostimima kućne radinosti i prikladnim perikama, a objavu mu je, između ostalih, komentirala i Ecija Ivušić, i to prijedlogom. 

"A da mi tebe pošaljemo na Eurosong?" napisala je, a on je kratko odgovorio: "Obavezno."

Pročitajte više