Petra Maroja pokazala da i ona zna što je trend i otkrila međunožje

PETRA, osim što je pokazala (konačno) međunožje, usput je zaključila da joj se u civilizaciju uopće ne da vraćati. Izležavajući se razgolićena na travi s Ivanom je diskutirala o odlasku s farme, skorašnjem završetku showa i navikama i običajima koje su ostavile kod kuće kročivši na seosko imanje. "To i je jebeni stres. Al' meni je gušt! Je l' vi meni vjerujete da se ja, kad ujutro ustanem, otvorim vrata i izađem na sunce, osjećam kao doma?", komentirala je Parisica, a djevojke su se složile da ih odlazak iz izolacije u civilizaciju baš i ne oduševljava.

Sonja Kovač, prva duelistica, za svoju protivnicu odabrala je svima omraženu Marinu. Iako se dosad činilo da Marina Sonji nimalo ne smeta, za razliku od ostalih farmera koji je većinom ne podnose, Sonjin izbor ne čudi, jer je talent farme već prije razočaralo to što je Marina potaknula Simonu da je izabere za sluškinju. A zašto su se zapravo posvađale? Oko jednog običnog televizora! "Jako me rastužilo kad si rekla da ja imam plazmu doma, a ti želiš jednu isto takvu, pa ćeš ostati onda dulje, a ja neka izađem", potužila se Sonja.

"Možda imam plazmu, ali sam je zaradila sama. Nikad od svojih roditelja nisam tražila ništa, preko kreveta nisam dobila ništa u životu i ja ću se sad boriti zato što su mi roditelji napisali pismo i želim si dati šansu, zato ću uzeti tebe!", i dalje se nije dala prva duelistica.

U međuvremenu, Mario Mlinarić pokazao je da uopće ne prati žuti tisak - kada je čuo da je mister diler Dino Bubičić neko vrijeme prove iza rešetaka, iskreno se začudio. "Ti si bio u ćuzi", čudio se Mario, ali čudila se i Gianna. Naime, ispostavilo se da je Dino kaznu služio s Gianninim bivšim, odnosno, da su neko vrijeme proveli skupa u jednom od zatvora, pa joj nikako nije bilo jasno kako se nisu sreli, jer je Gianna svojeg tadašnjeg ljubavnika revno posjećivala. "Mister Ectasy, ha", dobacivala mu je, na što je Simona odmahnula rukom, ali i zaključila: "Ti imaš velike šanse na izboru za Mistera svijeta, bit ćeš među prvih pet".

V.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više