Petra Nižetić pohvalila se trbuhom: "Ovo dite 'oće pjat (il' dva) fažola"

Foto: Instagram

PETRA NIŽETIĆ MASTELIĆ Praznik rada proslavila je u San Franciscu, gdje trenutno živi, a iako je već u visokom stupnju trudnoće, bivša voditeljica i dalje uspijeva normalno i lagodno uživati u svakodnevici. Tako se na Instagramu pohvalila fotografijom s bajkovitog China Beacha u spomenutom američkom gradu, a ono što je privuklo pažnju njezinih obožavatelja je trudnički trbuh koji je istaknula u pripijenoj ljetnoj haljini.

"Sretan Prvi maj! Ovo dite 'oće pjat (il' dva) fažola", našalila se poznata Splićanka uz fotografiju na kojoj, odjevena u pastelno plavu haljinu, isteže tijelo bosih nogu s rukama u zraku. Brojne poznate Hrvatice poput Ane Gruice, Anite Dujić i Leone Paraminski komentirale su fotografiju te joj uputile podršku i komplimente.

Petra je trenutno u 37. tjednu trudnoće, a dijete čeka sa suprugom Franom Mastelićem, bivšim košarkašem iz Sinja zbog kojeg se prije dvije godine preselila u SAD. Nedavno je na Instagramu otkrila kako se posvetila sebi i svom miru otkako čeka prinovu.

"Nekako sam odlučila uživati u svojoj prvoj trudnoći i posvetiti se sebi i svojoj maloj obitelji na drugom kraju svijeta. Tako sam se na neko vrijeme skinula sa socijalnih mreža, a čitanje portala svela sam na minimum. Zauzvrat čitam knjige koje su godinama kupile prašinu, vezem macramé, prakticiram jogu, fotkam mrtvu prirodu, razgovaram na fiksni telefon i puštam svojoj bebi i sebi klasiku... manje-više bavim se svim ‘dosadnim’ stvarima kako i priliči jednoj trudnici. Drugim riječima - zen", napisala je u ožujku na Instagramu povodom ulaska u 30. tjedan trudnoće.

Pročitajte više