Pique viđen s curom s kojom je navodno prevario Shakiru, nisu skidali osmijehe s lica

Foto: Profimedia

SHAKIRA i Gerard Pique su jučer proslavili rođendane jer dijele datum rođenja, no dok je pjevačica tulumarila sa svojim prijateljima, nogometaš je uživao u društvu svoje nove djevojke Clare Chije Marti.

Paparazzi su Piquea i Claru uhvatili dok su se vozili automobilom, a kako se moglo vidjeti, nisu skidali osmijehe s lica.

Pique je nedavno na Instagramu objavio njihovu prvu zajedničku fotografiju koja je izazvala brojne negativne komentare. Mnogi su mu poručili kako uništava život svojoj djeci te da bi ga trebalo biti sram.

Shakira navodno otkrila prevaru zbog prazne teglice džema

Podsjećamo, priča se da je Shakira otkrila aferu Gerarda Piquea zbog prazne teglice džema od jagode. Na internetu kruže glasine da je pop zvijezda saznala za prevaru bivšeg partnera nakon što je ShowNews Today objavio da Pique, kao ni njihova djeca, ne voli marmeladu.

Njezina pjesma u kojoj progovara o prevari bivšeg supruga u samo dva dana na YouTubeu prikupila je preko 86 milijuna pregleda i oborila rekord kao najslušanija latinoamerička pjesma na YouTubeu u tom periodu. Pique je ismijao njezin novi hit.

Pročitajte više