Pjesnički status ministrice poljoprivrede: "Usne su zaboravile vjetar..."

Foto: Pixsell/Duško Jaramaz

MINISTRICA poljoprivrede Marija Vučković prije nekoliko dana privukla je pažnju na Facebooku svojim "poetskim" izričajem u reklamiranju OPG-ova.

"Baš takva nedjelja. Stigla sam s puta, oprala kosu u šamponu od kobiljeg mlijeka kojeg je bez greške načinila Tamara Rebić...", započela je svoj poetski status ministrica poljoprivrede.

"Usne su zaboravile vjetar pomoću prirodnog pilinga za usta, OPG Koraca, Istra. Lice je ugodno glatko što čini krema od smilja OPG Dragović, Neretva. Kuha se kiseli kupus s domaćim kobasicama koje su napravile ruke za sve Renata Bedeković, Zagreb. Pire će biti od, za mene, posebnog krumpira obitelji Ćulum iz Peračkog Blata. Ma nisam planirala, ali kad sam već dobila najbolji recept iz OPG-a Vinceljak iz Radoboja, evo ide i orahnjača. Neće ispasti kao ona nenadmašna koju sam tamo probala, ali veseli. Čudo ste svi koje sam spomenula i sjajno je što vas još ima mnogo. Za sve vas i one druge, jedan od najboljih s jednom od najboljih", napisala je te uz tekst dodala pjesmu "Amigo" Arsena Dedića.

"Čitam kako je nedjelju provela ministrica poljoprivrede. Pa opet čitam", samo je jedna od reakcija na Facebooku.

Pročitajte više