Pjevačica bijesna zbog izbora: Glasate da vam djeca umru

Foto: Instagram

PJEVAČICA Lily Allen razbjesnila se nakon što su se pojavili prvi rezultati izbora u Velikoj Britaniji prema kojima su konzervativci Borisa Johnsona osvojili najmanje 326 mandata, dovoljno da osiguraju većinu.

Najprije je pozvala sve da glasaju za laburiste te poručila da se "stvari neće poboljšati pod vladavinom konzervativaca", a zatim je podijelila objavu jednog tviteraša kojom je otkrila što misli o pobjedničkoj strani.

"Glasate da vaša djeca umru bez zdravstvene skrbi i da bude manje ljudi tamnije boje kože, ali fora je u tome da kapitalizam treba jeftine radnike iz stranih zemalja da ih iskorištava te neće nikad smanjiti imigraciju. Sebe ste ismijali, Velika Britanijo", stoji u objavi.

"Molim vas, neka netko pozove Lily Allen na televiziju. Vidjeti tog privilegiranog, precijenjenjog klauna koji se ne može pomiriti sa stvarima na TV-u bi mi uljepšalo večer", zatim su je uzeli na pik neki, no Lily nije ostala dužna.

"Odjebi, vrištim o svojim privilegijama svakih pet minuta. Baš zbog toga i znam kakvi smo pohlepni šupci. To vam stalno pokušavam reći", odgovorila je pjevačica.

Inače, u svom govoru nakon što je dobio većinu Johnson je izjavio kako se radi o povijesnoj pobjedi koja će mu omogućiti da poštuje volju britanskog naroda i da izvede Veliku Britaniju iz EU-a.

Laburistička stranka ostvarila je možda i najgori rezultat otprije Drugog svjetskog rata, odnosno od 1935. godine. Očekuje se da će Jeremy Corbyn biti pozvan na odgovornost.

Pročitajte više