Pjevačica iz Hrvatske podigla tri prsta pa rekla: Možete me zvati Martina Srbos

Screenshot: YouTube

MARTINA VRBOS, pjevačica iz Rijeke koja već godinama živi u Srbiji, gostovala je u utorak na srpskoj televiziji, u emisiji AmiG Show Ognjena Amidžića. Vrbos se sa svojom pjesmom Da te volim prijavila za natjecanje koje će odabrati ovogodišnjeg predstavnika Srbije za Eurosong i tako podignula prašinu u javnosti. 

"Možete me zvati Martina Srbos"

"Martina Vrbos, digla se velika frka. Kako Hrvatica da predstavlja Srbiju, kako ovo, kako ono?" najavio ju je voditelj, a pjevačica je zatim podignula tri prsta u zrak pa dodala da je od te večeri mogu zvati Martina Srbos, a ne Vrbos.  

Gosti i publika u studiju su njen potez pozdravili aplauzom, a Martina je objasnila kako se prijavljivala i na Doru, no nikada nije uspjela proći dalje pa je odlučila okušati sreću u Srbiji. Inače, Martina već deset godina živi u Beogradu i ima srpsko državljanstvo, a nedavno je na Instagramu odgovorila hejterima. 

Poslala poruku hejterima 

"Ja sam Martina Vrbos, umjetnica, pjevačica. Jeste li znali da umjetnici ne znaju ni za boju kože? Jeste li znali da je umjetnicima u glazbenoj industriji, kojoj ja pripadam, muzika jedina religija? Ako niste, vrijeme je da i mediji i svi ostali shvate da (potencijalno) Srbiju na Eurosongu u Malmöu neće predstavljati Hrvatica, već pjevačica, umjetnica koja je u klubu Quincy Jones pjevala pred velikim glazbenim imenima u publici i nisu me pitali tko sam i odakle sam, već su aplaudirali MUZICI koju sam pjevala cijelu minutu. Sada vi meni recite tko sam ja i tko će, u slučaju da pjesma Da te volim pobijedi, predstavljati Srbiju u Malmöu?" napisala je.   

Pročitajte više