Pjevačica napala Nedu Ukraden na snimanju TV emisije: Što ti glumiš ludilo?

Foto: Instagram

SRPSKE pjevačice Neda Ukraden i Mira Škorić porječkale su se na snimanju novogodišnjeg programa za srpsku televiziju, a sve je navodno eskaliralo zbog lošeg tona u studiju na koji se Neda žalila, piše Alo.rs.

"Mira Škorić je napala Nedu Ukraden pred oko dvije stotine ljudi koji su se našli na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a", kazao je izvor za srpske medije koji se zatekao u studiju u Košutnjaku u trenutku kad se dogodio incident.

Prema tom izvoru, Neda je zahtijevala da se popravi ton čim je uzela pjesmu, što je Škorić potpuno izbacilo iz takta. "Što ti glumiš ludilo?! Sad se i u ton razumiješ! Jesi li ti tonac?! Što smo mi ovdje, budale? Svima je dobar, samo tebi ne valja", vikala je Mira, a Neda je šutjela i nije odustala od svog zahtjeva.

Izvor dodaje kako je atmosfera bila vrlo neugodna te da su tonci ubrzo ispravili nedostatke i Neda je otpjevala svoju dionicu. "Točno je da je prebacila, to jest dobacila nešto, u stilu - ako sad svi budemo zadržavali i žalili se, nikad nećemo završiti i otići kući. Ne zamjeram osobi koja tako može reagirati. Normalno je da svatko želi čuti što bolji ton, a ne da budeš tih ili falš, ali dobro. Svatko dolazi na posao i pristupa poslu onako kako misli da treba. Ja želim da sve bude savršeno kad sam ja u pitanju, tako da zahtijevam to i od suradnika. Ako to nekome smeta, to je njegov problem. Meni su namjestili ton tako da sam se čula dobro, ostali me ne zanimaju", rekla je za VIP magazin Neda Ukraden nakon snimanja i incidenta.

Pročitajte više