Pjevačica Nightwisha krajem prošle godine uklonila tumor, sad objavila da je trudna

Foto: EPA

PJEVAČICA Nightwisha Floor Jansen sa suprugom Hannesom Van Dahlom, bubnjarem Sabatona, čeka drugo dijete. Par već ima šestogodišnju kćer Freju, a sretnu vijest o drugom djetetu objavili su na Instagramu.

"Život je dobar. Od troje, postat ćemo četvero. Freja će postati starija sestra. Jako smo sretni što možemo podijeliti ove posebne vijesti s vama", napisala je pjevačica na Instagramu uz fotografiju na kojoj ona i suprug poziraju s kćeri koja drži snimku ultrazvuka.

Lani imala rak dojke, bila je na operaciji

Podsjetimo, iza Floor je teško razdoblje. U listopadu prošle godine na Instagramu je objavila da joj je dijagnosticiran rak dojke. 

"Imam rak dojke. Dijagnosticiran mi je prije nešto više od dva tjedna i sutra ću ići na operaciju uklanjanja tumora. Moja prognoza je jako dobra! Čini se da je to neagresivni rak koji se nije proširio.

Neću morati odstraniti dojku. I bit ću bez raka nakon ove operacije, plus lokalno zračenje koje će trajati tri mjeseca nakon ove operacije, nadam se. Znat ćemo više nakon operacije", napisala je tada.

Nekoliko dana poslije te objave obavijestila je pratitelje da joj je tumor uklonjen. "Dobro se oporavljam", rekla je tada.

Pročitajte više