Plastični kirurzi odavno tvrde da je Putinovo lice puno botoksa i filera

Foto: EPA/Profimedia

VLADIMIR Putin posljednjih je mjesec dana postao najomraženija osoba zapadnog svijeta, a interes medija za njegovim privatnim životom i tajnama koje sakriva je veći nego ikada. Putina već nekoliko godina prati glas da obožava ići na kozmetičke zahvate te da mu je lice prepuno botoksa i filera. 

Putinovim filerima i botoksom neki su se mediji bavili još 2009. godine, a 2019. godine o njegovom je licu govorio britanski plastični kirurg. Vodeći britanski estetski kirurg Gerard Lambe tada je tvrdio da lice ruskog čelnika pokazuje znakove kozmetičkog rada koji su mu pomogli da odbaci svoj štreberski izgled i transformira se u pravog i čvrstog momka.

Naravno, uz čvrste momke ne idu odlasci kod kozmetičara i plastičnog kirurga pa je Kremlj više puta negirao ovakve navode. No, neke snimke i fotografije ruskog predsjednika u posljednjih desetak godina govore drugačije.

Lice Vladimira Putina često izgleda natečeno, a pogotovo kada se usporede fotografije iz njegovih pedesetih i one nastale proteklih godina.

Putina su zbog botoksa prozivali čak i na prosvjedima protiv rata u Ukrajini.

Pročitajte više