Playboyeva zečica o životu u vili: Tko se želio useliti, morao je spavati s Hefnerom

Foto: Instagram

HOLLY MADISON koja je bila jedna od djevojaka Hugha Hefnera, otkrila je nove detalje o životu u vili te o seksu s pokojnim osnivačem Playboya, koji je umro 2017. godine.

U novoj epizodi podcasta Call her Daddy govoreći o svojim prvim danima u vili, Holly je podijelila da je svjedočila i sudjelovala u popriličnoj konzumaciji droga, što bi često rezultiralo grupnim seksom.

"Svi bismo išli gore i svi bismo se svi seksali, nisam znala što očekivati", rekla je govoreći o svom prvom seksualnom susretu s Hefnerom.

"Mislila sam da se neće od mene ništa očekivati da radim prvu večer. Ali kad sam se popela tamo, bila sam toliko izgubljena i osjećala sam da ništa nije pod mojom kontrolom", kazala je. 

Madison je dodala kako je to iskustvo bilo vrlo štetno za njezino mentalno i emocionalno zdravlje.

"Mislila sam da će život u vili biti rješenje za moje probleme. Da sam otišla prvu večer iz vile osjećala bih se iskorišteno, kao da me netko sažvakao i ispljunuo", pojasnila je.

Madison je podijelila i neke druge detalje o seksu koji se događao u Playboyevoj vili, rekavši da se od žena nije očekivalo da imaju spolne odnose s Hefnerom svake večeri te da su nosile posebno donje rublje kako bi naznačile kada imaju menstruaciju.

Također je izjavila da on nije dijelio žene sa svojim prijateljima. Međutim, pojasnila je da je svatko tko se želio useliti u dvorac morao spavati s Hefnerom.

"Nikad nikoga nisu pitali da se useli osim ako nije spavao s njim", kazala je. 

Madison je na kraju otkrila da je imala jedan na jedan seks s Hefnerom nakon što mu je postala glavna djevojka i preselila se u spavaću sobu, ali objasnila je da to za nju nije bio seks koji ju je ispunjavao.

Pročitajte više