Plemeniti Jasmin Stavros brine za siroče iz doma za nezbrinutu djecu

BAŠ POPUT mnogih poznatih osoba diljem svijeta, tako i Jasmin Stavros brine kada su u pitanju nezbrinuta djeca. Naime, splitski pjevač otkrio je kako se, zajedno sa suprugom Žarkom, već tri godine brine za osmogodišnju djevojčicu Lidiju iz doma za nezbrinutu djecu na Vrhovcu. Također, Stavros je s malenom djevojčicom i obitelji proslavio Božić.

"Lidija je ljepota i toplina koja se dogodila našoj obitelji"

"Lidija je ljepota i toplina koja se dogodila našoj obitelji. Naravno, za to je zaslužna moja supruga koja je prije nekoliko godina s časnim sestrama pomagala Kući sv. Terezije od Malog Isusa za nezbrinutu djecu na Vrhovcu, gdje je i upoznala djevojčicu", rekao je pjevač za Večernji list te dodaje da je djevojčica uvijek zaigrana, vesela, a opet mirna.


"Znatiželjna je, svestrana, obožava plivati pa je Žarka vodi i na plivanje. Ovaj Božić nam je čitala priče iz dječje Biblije, uvijek si nađe zanimaciju. Moji sinovi Milo i Krešo obožavaju je", priznaje Stavros koji je prije šest godina pokušao usvojiti djevojčicu iz Nazorove, ali zbog "starosti" je bio odbijen. Kada je riječ o Lidiji, Jasmin ju je prihvatio kao prvi otac, što dokazuju i brojni komplimenti na njezin račun.

"Ma ona je naša mezimica i radost. Jako voli moje pjesme, ponosna je na mene i zove me “striček Jasmin”. Žarka mi kaže da se već počela hvaliti u domu na 'moj račun'", dodaje Splićanin koji će za doček Nove 2010. godine uveseljavati korčulansku publiku u hotelu Liburnija.

Pročitajte više