Ples sa zvijezdama: Ispali Vedran Mlikota i Marija Šantek, Ana ugodno iznenadila



U OVOTJEDNOJ emisiji "Plesa sa zvijezdama" ispali su Vedran Mlikota i Marija Šantek, a Ana Ugarković i Nicolas Quesnoit i dalje nastavljaju sudjelovanje u showu, unatoč najlošijim ocjenama žirija.

Kod Mlikote vidljiv napredak

Večeras svaki par pleše po dvije koreografije, a prvi su zaplesali Vedran Mlikota i Marija Šantek. Njihov cha cha cha imao je prilično jednostavnu koreografiju, Vedran  je povremeno gubio ritam i korake te je izgledao ukočeno u uskom kostimu. Žiri im je dao pohvale za dobru izvedbu i napredak, ali tehnički nisu u potpunosti zadovoljili. Dobili su prosječnih 28 bodova zbog čega su skakali od sreće.



"Prvi put ste pokazali da ste donekle bili plesač Ana"

Ana Ugarković i Nicolas Qesnoit izazvali su brojne polemike u prošlotjednoj emisiji kada su dobili najlošije ocjene žirija, svojim plesom nasmijali publiku, a ipak su ostali u emisiji. Za svoju izvedbu engleskog valcera dobili su pohvale žirija. "Prvi put ste pokazali da ste donekle bili plesač Ana", rekao je Dinko Bogdanić. Ana je dobila komplimente za izgled, jer je plesala u bijeloj balskoj haljini, a članovi žirija su se složili da je večeras kod ovog para konačno vidljiv napredak.

Dobili su 26 bodova, od kojih čak i jednu osmicu, što je za razliku od prošlotjednog 21 boda, dobar rezultat.

Milka pohvalila Goranovo "lijepo kruženje zdjelicom"

Ana Herceg i Gordan Kožulj u prvom su svom večerašnjem nastupu otplesali jive. Elio je bio zadovoljan koreografijom, ali je rekao da im nedostaje "energije u nogama". Milka je pohvalila Gordanovu izdržljivost i "lijepo kruženje zdjelicom", to je, smatra ona, neuobičajeno za plivača. Žiri im je dao ukupno 32 boda što je bolje od prošlotjednih 30, a plesni par nije krio zadovoljstvo zbog ocjena.



Franka i Ištvan dobili maksimalnih 40 bodova

Franka Batelić i Ištvan Varga plesali su quickstep. Elio je rekao da im je to bio najbolji nastup do sada. Pohvalio im je držanje i akcije, iako misli da su mogli biti malo precizniji. Dinko je primijetio jednu grešku, ali je bio vrlo zadovoljan. Za izvedbu su dobili maksimalnih 40 bodova.Vedran i Marija u drugom su večerašnjem nastupu plesali zahtjevan tango. Milka je primijetila da tango traži više strasti nego što su oni pokazali, ali pohvalila je cjelokupnu izvedbu.  Dobili su 29 bodova što ih je ponovo razveselilo.


Ana ponovo previše ukočena

Ana i Nicolas izveli su romantičnu i polaganu rumbu. Ana je ponovo bila ukočena i nije se uživila u izvedbu. Milka im je zamjerila preduge stanke u plesu zbog čega nisu bili dovoljno uvjerljivi. Ovog su puta dobili nešto manjih, 24 boda.



Gordan i Ana oduševili drugim plesom

Gordan i Ana izveli su pomalo šaljivi ali efektni slowfox. Dinko je pohvalio Gordanovo vođenje partnerice i efektan početak. Davor je rekao da im je to njihov najbolji ples do sada. Žiri je i ocjenama pokazao da je vrlo zadovoljan njihovim slowfoxom i nagradio ih sa 36 bodova.

Franka i Ištvan kao zombiji

Franka i Ištvan kao šećer na kraju, plesali su cha cha cha na pjesmu Michaela Jacksona "Thriller". Dinka su oduševili izvedbom, a posebno su dobili pohvale za izbor pjesme. Davor je zamjerio Franki predugu haljinu zbog koje nije vidio rad nogu, a Milka je rekla da nisu nimalo nalikovali zombijima iz originalnog Jacksonovog spota, jer su izgledali i plesali fantastično. Dobili su 39 bodova.

Pročitajte više