"Ples sa zvijezdama" uz Miju Kovačić vodit će i jedan od najzgodnijih Hrvata

Foto: Press Nova TV

VLADA iščekivanje showa ''Ples sa zvijezdama'' čija će se prva emisija uživo uskoro emitirati, a u međuvremenu 11 plesnih parova intenzivno radi na svojim plesnim točkama.

Kroz 12 emisija plesnog spektakla Nove TV vodit će vas poznata TV lica – voditeljica Mia Kovačić i glumac Janko Popović Volarić. Dok će se poznati glumac prvi put naći u vođenju jednog zabavnog showa uživo, iza Mije su mnogobrojne emisije i live događanja koje je vodila.

''Svaki live je kao da je prvi, no smatram da je najvažnije da se opustiš i zabaviš. Sigurna sam da ćemo se i Janko i ja odlično provesti tijekom emisija uživo, opušteni smo skupa i vjerujem da ćemo si biti dobra podrška. Veselim se ovom projektu jer sam i sama čitav život u plesu i drago mi je promatrati sve naše natjecatelje koji se upuštaju u ovu avanturu", izjavila je Mia.

Janko ističe da sve kandidate čekaju veliki rad i intenzivne probe, a to govori iz prve ruke jer je i sam bio u ulozi natjecatelja ovog poznatog svjetskog formata te dodaje: ''Veselim se ovom showu, veselim se kandidatima i novom izazovu.''

Prva od ukupno 12 emisija predstavit će 11 plesnih parova, a od druge epizode gledatelji će se već i oprostiti od prvog natjecateljskog para. Show je okupio i neke od najpoznatijih hrvatskih zvijezda i vrhunske profesionalne plesače, a borba za titulu pobjednika ''Plesa sa zvijezdama'' započinje uskoro.

Pročitajte više