Pobjednica Supertalenta: Moji roditelji su vjerovali da je to znak od Boga

Foto: Press

Dvanaestogodišnja Chriztel Renae Aceveda nedavno je postala pobjednica desete sezone Supertalenta, a pobjeda joj je donijela i nagradu od 30 tisuća eura.

Chriztel, koja se prije tri godine s Filipina preselila u Sveti Martin na Muri, osvojila je simpatije žirija i publike još na audiciji te je dobila zlatni gumb. Za finalni nastup odabrala je pjesmu The Prayer, koju izvode Celine Dion & Andrea Bocelli, upotpunivši je pjevanjem na hrvatskom i engleskom jeziku. Za Index je otkrila kako je na pobjedu reagirala njezina obitelj na Filipinima.

"Kad smo imali trenutak samo nas troje, ja, moja mama i tata, zagrlili smo se dugo i plakali zajedno, zahvaljivali smo Bogu. Moja obitelj na Filipinima bila je vrlo ponosna i veselila se. Imali su karaoke u znak proslave", otkrila je Chriztel, dodavši kako je dobila mnoštvo čestitki prijatelja i školskih kolega.

Chriztel Aceveda | Supertalent 2023 | finale

Ovo nam je svima trebalo: Chriztel anđeoskim glasom poslala predivnu poruku! ❤ Cijeli nastup pogledajte na: bit.ly/Chriztel_Aceveda_ST2023_finale

Posted by SUPERTALENT on Sunday, December 24, 2023

"Zatrpana sam njihovim čestitkama i porukama koliko su sretni i ponosni bili te kako je cijela njihova obitelj također navijala za mene", rekla je. Pobjedu na Supertalentu, kaže, nije očekivala.

Još uvijek ne zna kako će potrošiti 30 tisuća eura koje je osvojila u showu

"Došli smo na Supertalent bez ikakvih očekivanja, samo sam uvijek davala najbolje od sebe. Prvi put smo gledali moj nastup na audiciji na televiziji, kad sam dobila zlatni gumb, istovremeno, iz neobjašnjivog razloga, LED svjetla oko našeg televizora su se također odjednom upalila u žutoj boji na trenutak.

Moji roditelji su to primijetili u tom trenutku, nisam to primijetila, ali šokirali su se i vjerovali su da je to znak od Boga. Dakle, ova pobjeda puno znači za mene. Uvijek vjerovati u sebe, dati sve od sebe i slaviti Boga u svemu što radite", rekla je djevojčica.

Dodala je da još uvijek ne zna kako će potrošiti 30 tisuća eura koje je osvojila u showu. "Stvarno nisam razmišljala o tome. Ali nedostaje mi moja obitelj na Filipinima, prošle su godine otkako sam bila tamo, ali doći će vrijeme za to. Možda to, ali moji roditelji znaju najbolje", rekla je Chriztel i dodala kako se u budućnosti želi nastaviti baviti pjevanjem.

U natjecanju nije imala posebnog favorita, već je svakog od natjecatelja vidjela kao potencijalnog pobjednika. "Bio je to prvi put da sam sudjelovala u takvom natjecanju i svi su mi nastupi bili nevjerojatni za vidjeti uživo", rekla je.

Dodala je kako već ima i neke zakazane nastupe. "Pozvana sam na različite božićne adventske manifestacije, društvena okupljanja i proslave čak i prije finala, i također nakon njega. Trenutačno sam se obvezala na te događaje i uživam u tome, najbolji dio je upoznavanje novih ljudi", poručila je talentirana djevojčica.

Pročitajte više