Podcast Meghan Markle skinuo s trona Joea Rogana i postao najslušaniji na svijetu

Screenshot: Youtube

MEGHAN MARKLE zauzela je prvo mjesto najslušanijih podcastova na Spotifyu i tako skinula s trona Joea Rogana.

Prva epizoda podcasta Archetypes vojvotkinje od Sussexa privukla je milijune slušatelja diljem svijeta i uspjela se popeti na prvo mjesto u SAD-u, Kanadi, Australiji, Irskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu, piše Daily Mail. Samo dva dana nakon predstavljanja, podcast vrijedan 18 milijuna dolara prestigao je iznimno popularni Joe Rogan Experience, koji je tri godine bio na prvom mjestu. 

Vojvotkinja od Sussexa je Archetypes opisala kao #podcast u kojem istražuje i potkopava etikete koje pokušavaju ograničiti žene". U prvoj epizodi Meghan je pozvala tenisku zvijezdu Serenu Williams da razgovaraju o njezinoj karijeri i zabludama o ambicioznim ženama.

Kritičari su je pokopali

Ipak, kritičari su nešto manje oduševljeni podcastom od slušatelja. Dan nakon objave prve epizode Meghanin podcast kritičari su pokopali i misle da se vojvotkinja nije snašla u novoj ulozi te da previše priča o svom životu.

"Prva gošća je Serena Williams, no teniski entuzijasti koji se uključe mogli bi biti malo razočarani. Cijeli podcast je zapravo o Meghan, budući da Sereni treba 11 minuta da dođe do riječi. Teško je vjerovati da je za snimanje epizode bilo potrebno 28 ljudi, uključujući osam izvršnih producenata i samu Meghan", piše The Spectator.

"'Podcast je intervju s ovom inspirativnom sportašicom samo po imenu. Ako ostatak sezone bude imalo sličan premijeri, ono što ćemo stvarno slušati iz tjedna u tjedan je Meghan kako intervjuira samu sebe", kaže Celia Walden iz Daily Telegrapha.

Pročitajte više