Pogledajte haljinu u kojoj je francuski predstavnik došao na otvorenje Eurosonga

Foto: Wenn/Instagram

FRANCUSKU na ovogodišnjem Eurosongu predstavlja 19-godišnja YouTube zvijezda Bilal Hassani. Bilal je uvjerljivo pobijedio na nacionalnom natjecanju i postao zvijezda u Francuskoj, ali i Europi. Sinoć je na otvorenje Eurosonga stigao u raskošnoj bijeloj toaleti i sve oči su bile uprte u njega. Na svom je Instagramu napisao da je kao dijete pravio takve haljine za princeze od toaletnog papira i da mu se napokon ostvarila želja da obuče jednu takvu.

Bilal Hassani nakon generalne probe počeo se brzo penjati prema vrhu ljestvice i trenutno je treći po kladionicama, a mnogi ga smatraju i favoritom za pobjedu. 

Bilal Hassani sin je marokanskih imigranata, a rođen je u Parizu. Poznati je francuski mladi pjevač i YouTuber koji je publiku osvojio na internetu. Na YouTubeu ga prati gotovo milijun ljudi, a upravo je u jednom videu 2017. godine mladić priznao da je gay i objavio da ide na parišku paradu ponosa. Hassani je nedavno priznao da je, nakon priznanja da je gay, bio žrtva internetskog zlostavljanja od strane homofoba i rasista. Njegova pjesma Roi jedan je od načina borbe protiv homofobije i rasizma u Europi.

Pročitajte više