Pogledajte kakav odgovor nam je poslao Movie Pub nakon što smo objavili priče nezadovoljnih gostiju

Foto: Čitatelj Indexa

MOVIE PUB smo kontaktirali putem njihove službene Facebook stranice prije nego što smo objavili članak "Ogorčeni gosti zagrebačkog puba: 'Masno smo platili doček Nove godine, a noć se pretvorila u katastrofu'". Uvalili su nam "seen" i danima nam nitko nije odgovorio.

Potom smo ih nazvali. Svi brojevi koje su naveli bili su isključeni, osim jednog, na kojem se pak nitko nije javljao na naše pozive.

Nakon što smo objavili članak koji je izazvao velik interes, odlučili su nam se javiti i iznijeti svoju stranu priče. Njihov odgovor na optužbe nezadovoljnih gostiju prenosimo u cijelosti, bez ikakvih izmjena:

"Već 15 godina uspješno i bez primjedbi organiziramo doček nove godine u THE MOVIE PUB-u-
Nažalost ove godine je bilo određenih problema.

Zašto?

1:zbog kvalitetne i bogate ponude i relativno niske cijene (299,00 kn – 390,00 kn po osobi ,neograničeno hrana i piće iz ponude) bila je velika potražnja za doček Nove godine u THE MOVIE PUB-u.

2: kako to kod nas biva, nekoliko grupa koje su imale uplaćen doček Nove godine (unatoč ranijim upozorenjima da nema mjesta) doveli su sa sobom prijatelje koji su htjeli na licu mjesta platiti mjesto za doček Nove Godine, a što je bilo nemoguće zbog 1 mjesec ranije rasprodanog lokala.

Tom činjenicom nastala je gužva prilikom ulaska u lokal , zastoj i negodovanje gostiju , što je tražilo dodatni angažman osoblja.

Neželeći izazivati incidente, dio takvih gostiju je ušao u lokal, zauzimajući već prodana mjesta.

Zbog toga se desilo da 20-30 osoba nisu mogli doći do svojih mjesta pa su zamoljeni da pričekaju dodatne stolove i stolice.

Oni koji nisu imali strpljenja odmah su otišli i dobili su potvrdu za povrat uplaćenog novca uz našu ispriku.

Zbog takve neželjene situacije kasnilo se sa serviranjem švedskih stolova koje je počelo poslije 21:00h.

Švedski stolovi (kojih je bilo 5) su kontinuirano punjeni hranom iz ponude od 21:30h do 01:00h.

Na svim ostalim stolovima gostiju bilo je servirano kvalitetno bijelo i crno vino , vode,sokovi i aperitivi.

Također je bilo postavljeno 120 boca francuskog šampanjca.

Tamburaši su svirali uživo do jutarnjih sati .

O kvaliteti dočeka i zadovoljstva većine gostiju govori činjenica da su napustili lokal oko 5:00h ( ujutro) vidno veseli i zadovoljni.

Nakon odlaska gostiju iz lokala, ostalo je hrane i pića što govori da je bilo u dovoljnim količinama.

Imamo 101 razlog za opravdanje, ali u maniri dobrog ugostitelja prihvaćamo dobronamjerne kritike i odgovornost, i molimo za oprost."

Pročitajte više