Pogledajte kako izgledaju najluksuznije nekretnine u Zagrebu

Foto: Index Oglasi

SUPER luksuzne nekretnine su uvijek zanimljive. Većina nas nema mogućnost kupiti ih, ali nitko nas ne može spriječiti da gledamo slike i čitamo oglase. 

Na Index Oglasima se nalazi preko 100 tisuća nekretnina, a ponuda je zaista raznolika. Neke kuće u unutrašnjosti se prodaju i za manje od 10 tisuća eura dok određene luksuzne vile možete kupiti tek ako na bankovnom računu imate milijune. Prošli tjedan smo izdvojili najluksuznije vile na moru, a u ovom članku smo se fokusirali na naš glavni grad.  

Ovo su najbolje luksuzne vile u Zagrebu koje možete pronaći na Index Oglasima:

Maksimir, 650 m2

Ova prekrasna obiteljska vila stambene površine 550 metara kvadratnih smještena je na zemljištu od čak 4.200 m2, a osim glavne kuće na zemljištu se nalazi još jedna manja kuća od 70 m2 te montažna drvena kućica. Kuća je prije nekoliko godina kompletno renovirana, odličnog je rasporeda i uredno je održavana. Nalazi se u Maksimiru, a prodaje se za milijun i pol eura.

Pantovčak, 600 m2

Ova prelijepa unikatna vila sagrađena 2001. godine nalazi se na Pantovčaku u mirnom okruženju. Razvedena je u tri etaže, ukupna stambena površina iznosi 600 četvornih metara, a smještena je na zemljištu od 850 m2. Nekretnina pruža lijep pogled, izvrsno je uređena, a nalazi se i u blizini svih potrebnih sadržaja. Prodaje se za 1.900.000 eura.

Maksimir, 800 m2

Jedna od najluksuznijih vila u sjevernom dijelu Zagreba građena je po najvišim standardima, a vaša može biti za dva milijuna eura. Nalazi se u zelenoj zoni, u mirnoj ulici s prekrasnim pogledom. Kuća je velika 800 m2 i odlično je opremljena, a u podrumu se uz garaže nalaze bazen i jacuzzi. 

Šestine, 640 m2

Ova ekskluzivna obiteljska vila stambene površine 640 četvornih metara nalazi se u Šestinama i riječ je o nagrađenom projektu. Smještena u mirnoj uličici, na uređenoj okućnici površine 1700 m2 i dolazi s predivnim pogledom na Medvednicu. Isplati se barem pogledati slike jer nekretnina izgleda zaista izvrsno. Prodaje se za 2.200.000 eura.

Centar, 648 m2 

Ova iznimna nekretnina sastoji se od dvije povezane kuće tj. od ukupno pet stanova. Nalazi se na ekskluzivnoj lokaciji u centru Zagreba, a posebno atraktivnom čini je ograđen vrt veličine 460 m2. Kuća ima zaseban ulaz, dvije terase na sjevernoj strani, te terasu i dvorište na jugu. Budući stanari imaju apsolutnu diskreciju te je moguće napraviti i bazen u vrtu. Cijena ove nevjerojatne kuće iznosi 2.500.000 eura.

Pročitajte više