Pogledajte kako izgledaju najluksuznije vile u Hrvatskoj

NA INDEX Oglasima nalazi se preko 100 tisuća nekretnina, a ponuda je zaista raznolika. Neke manje i skromnije kuće u Slavoniji možete kupiti već za 10 tisuća eura, a s druge strane imamo i nevjerojatne vile od kojih zastaje dah i koje se prodaju i za nekoliko milijuna eura. U ovom članku fokusirali smo se upravo na takve oglase. 

Ovo su najbolje luksuzne vile koje možete pronaći na Index Oglasima. 

Moderna vila u Poreču

Ova luksuzna, moderno namještena vila je remek-djelo suvremene arhitekture. Nalazi se na blagom brežuljku s pogledom na more i starogradsku jezgru grada Vrsara i idealna je za one koji traže jedinstvenu, luksuznu rezidenciju u blizini mora i grada. Vila je velika 200 m2, a površina okućnice iznosi 700 m2. U dvorištu se nalazi veliki grijani infinity bazen, a cijela nekretnina je ograđena sa svih strana i nudi apsolutnu privatnost u odnosu na prolaznike. Prodaje se za 1,100.000 eura.

Luksuzna vila u Podstrani

Ovaj luksuzno opremljeni objekt je tek završen i izgleda zaista prekrasno. Vila površine 246 m2 sastoji se od tri etaže, a smještena je na parceli od 1173 m2 na kojoj se nalazi i bazen. Svi prostori u prizemlju imaju izlaz direktno na sunčalište i bazen, a sve prostorije u kući su i klimatizirane. Nekretnina se nalazi u Podstrani pokraj Splita, a vaša može biti za 1,390.000 eura.

Novoizgrađena vila u blizini Šibenika

Ova nevjerojatna novoizgrađena vila površine 175 m2 smještena je na mirnoj lokaciji u blizini Šibenika, a od mora je udaljena tek 900 metara. Vila je luksuzno namještena i opremljena, a tijekom izgradnje korišteni su najkvalitetniji materijali i oprema. Prostrana okućnica je uređena, a sadrži veliki bazen sa sunčalištem, natkrivenu terasu s ljetnom kuhinjom i roštiljem te parking. Ovaj zagarantirani luksuz, mir i privatnost možete imati za milijun i pol eura. 

Moderna vila u Rogoznici

Predivna moderna vila s bazenom nalazi se samo 80 metara od plaže i nedaleko od centra Rogoznice, a prodaje se za 1,600.000 eura. Ono što najviše krasi ovu vilu svakako su impresivni i idealno smješteni sadržaji ove nekretnine. Posebno treba istaknuti infinity bazen iz kojeg se pruža prekrasan pogled na more i koji je smješten na samom vrhu vile. Kompletna vila je moderno uređena, klimatizirana i opremljena kvalitetnim materijalima s velikim staklenim površinama što je čini osvijetljenom tijekom cijelog dana. 

Vila na savršenoj lokaciji u Ičićima 

Ovo je jedna od najskupljih, ali i jedna od najimpresivnijih nekretnina na našem oglasniku. Moderna i komforna vila smještena je na savršenoj lokaciji u Ičićima i dolazi s otvorenim pogledom na more. Sa svojim elegantnim dizajnom i kvalitetnim uređenjem, ova vila predstavlja idilično mjesto za ugodan život i odmor. Velika je čak 600 metara kvadratnih, a prostire se na tri etaže. Prodaje se za 3,700.000 eura.

Pročitajte više