Pogledajte kako su Doris Pinčić i Boris Rogoznica izgledali na početku veze

Foto: Instagram/Facebook/Luka Stanzl/PIXSELL

HRVATSKIM medijima odjeknula su šuškanja o problemima u braku Doris Pinčić Rogoznice i glazbenika Borisa Rogoznice, a počeo se spominjati i razvod, što je njihove brojne fanove iznenadilo budući da su Boris i Doris jedan od najpopularnijih poznatih parova. 

I dok se fanovi pitaju što je u njihovom naizgled idealnom braku krenulo po krivu, mi smo se odlučili prisjetiti kako je počela njihova ljubavna priča. 

Vezu, koju su isprva tajili, započeli su 2011. Doris se tad upravo bila proslavila ulogom u sapunici Larin izbor, a Borisa su se neki sjećali kao jednog od kandidata showa Hrvatska traži zvijezdu. 

Doris tad nije puno otkrivala o svom privatnom životu, ali je u jednom intervjuu iz tog vremena otkrila kakvi joj se muškarci sviđaju. 

"Može me osvojiti netko tko je jednostavan i normalan. Netko s kime prije svega mogu biti prijatelj, da možemo biti zajedno u društvu, smijati se, šaliti se. Ne volim usiljene fore i mrzim varalice. To mi je dno dna! Volim pustiti muškarce da oni budu ti koji osvajaju. Nekako sam staromodna kad je o tome riječ i mislim da ipak oni trebaju nas osvajati", rekla je tad. 

Čini se da ju je Boris uspio osvojiti pa je, kad joj je krajem 2012. postavio sudbonosno pitanje, Doris rekla "da" i u novu je godinu ušla zaručena. 

Vjenčali su se 6. rujna 2013. godine u zadarskoj katedrali sv. Stošije. Vjenčanju je bilo prisutno dvjestotinjak gostiju, među kojima su bila mnoga poznata lica kao što su Robert Kurbaša, Ornela Vištica, Jelena Veljača i Ivan Herceg. 

Doris je već u to vrijeme bila trudna te je u veljači 2014. rodila sina kojem su dali ime Donat. Glumica je u intervjuu za Index otkrila da joj je majčinstvo u potpunosti promijenilo život, no tom je prilikom istaknula da joj suprug Boris puno pomaže. 

"To je nešto što cijenim ne samo zbog mene već i zbog odnosa kojeg gradi sa sinom. Njih dvoje su baš jako vezani i imaju neku frendovsku komunikaciju koja je samo njima poznata", rekla je tom prilikom. 

Četiri godine kasnije dobili su i drugo dijete, malenu Gitu koja se rodila u lipnju 2018. 

U braku nisu skrivali koliko su zaljubljeni jedno u drugo pa je Boris svojoj dragoj tako posvetio i pjesmu, tom prilikom naglasivši da mu se kao glazbeniku najlakše izraziti kroz pjesmu. 

"Možda sam bio ovakav i onakav, stoput si bolje mogla imati, možda sam krivog horoskopskog znaka, to nisam mog'o, dušo, birati. Negdje u meni kriju se vrline, ali ih je teško odmah vidjeti, bisere sjajne skrivaju dubine, jednog ćeš dana i to shvatiti", glase stihovi posvećeni Doris. 

To nije jedina pjesma koju joj je posvetio. Na Instagramu je također volio dijeliti stihove koje joj je pisao, od onih najromantičnijih do onih u kojima je opisivao kako izgledaju njihove svađe

Doris je također rado dijelila njihove zajedničke fotografije i detalje iz privatnog života, ali u posljednje vrijeme vidljivo je kako Boris izostaje s njenih objava. Posljednju fotografiju s njim objavila je u siječnju, a Boris je u međuvremenu zaključao svoj profil na Instagramu. 

Fotke su dijelili i iz svoje nove kuće u predgrađu Zagreba, koju su prošle godine kupili bez kredita, a Boris je tad otkrio kako im je to uspjelo

"Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam-osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik", rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

Uistom intervjuu dodao je da on i Doris uskoro ulaze u sedmu, "kriznu" godinu braka.

"Mislim da smo oboje dosegli nivo da to dočekamo opušteni i bez ikakvih objava i ceremonija, uz neku romantičnu večeru. Za skladan i dug brak najvažniji su ljubav i djeca. Jer da između nas nema ljubavi i zajedničke djece, dosad bismo se razveli sto puta", rekao je.

Pročitajte više