Boris Rogoznica otkrio kako su on i Doris bez kredita kupili kuću

Boris Rogoznica otkrio kako su on i Doris bez kredita kupili kuću
Foto: Instagram

BORIS ROGOZNICA radi na svojoj glazbenoj karijeri te je nedavno objavio singl "Sve grijehe piši na mene".

"Imam osjećaj kao da sam cijeli život čekao na ovu pjesmu. Kada sam je prvi put čuo, neki glas mi je rekao: 'To je to, to je pjesma tvog života'", poručio je.

Kad ne rade, Boris i njegova supruga Doris pripremaju se za selidbu u novu kuću.

"Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam, osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik", rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

Otkrio je i da će u novom domu imati više prostora u kojem će on urediti studio, a Doris veliku kuhinju za snimanje kulinarskih videa i sponzoriranih objava na Instagramu.

Želi još djece

Priznaje da ga je očinstvo promijenilo nabolje.

"Zaista volim raditi djecu, tako da, što se mene tiče, volio bih da idemo i na treću bebu. Doris je imala dosta napornu zadnju trudnoću, koja ju je poprilično iscrpila i treba joj odmora. Ali mislim da će za kojih pet, šest godina opet poželjeti još jedno dijete, pa ako ja i dalje budem u toj opciji, bez puno razmišljanja ću zasukati rukave i dati se na posao", našalio se.

Dodao je da on i Doris uskoro ulaze u sedmu, "kriznu" godinu braka.

"Mislim da smo oboje dosegli nivo da to dočekamo opušteni i bez ikakvih objava i ceremonija, uz neku romantičnu večeru. Za skladan i dug brak najvažniji su ljubav i djeca. Jer da između nas nema ljubavi i zajedničke djece, dosad bismo se razveli sto puta", rekao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara