Pogledajte kakve kuće u Hrvatskoj možete kupiti s budžetom od 22 tisuće eura

Foto: Index Oglasi

SVE je više oglasa za prodaju nekretnina na Index Oglasima, a kao i uvijek posebno su popularni oni oglasi za najjeftinije od njih. Trenutno je oglašeno preko 110 tisuća nekretnina, a od toga je čak 30 posto kuća koje su na prodaju. 

Dok cijene stanova u najvećim Hrvatskim gradovima rastu još uvijek postoje kuće koje se mogu kupiti po prilično povoljnoj cijeni. Ove nekretnine možete kupiti s budžetom od samo 22 tisuće eura! 

Vikendica u Zasadbregu 



Ova vikendica od 35 metara kvadratnih dolazi i s pomoćnom zgradom, a smještena je u Zasadbregu u Međimurskoj županiji. Sastoji se od jedne sobe, hodnika, kupaonice i natkrivene terase, a gospodarska zgrada sastoji se od dva spremišta. Vlasništvo je čisto, a cijena iznosi 22 tisuće eura. 

Kuća u Popovači 



Ova visoka prizemnica s podrumom ima ukupno 80 četvornih metara stambene površine, a dolazi i s okućnicom od 1688 kvadrata. Kuća je izgrađena 1989. godine, nalazi se u Popovači, a dok su na okućnici bili nasadi vinove loze namjena kuće je bila klijet. Cijena nekretnine iznosi 19.500 eura.

Klijet u Novoj Diklenici



Klijet u Novoj Diklenici koja ima suteren i kat te malu pomoćnu zgradu možete imati za 15 tisuća eura. Velika je 42 m2, u suterenu se nalaze kuhinja, spremište alata i spremište za vino te wc s umivaonikom, a na katu su dnevni boravak, soba za odmor i terasa. 


Kuća u Cigrovecu 


Ova prizemnica od 56 metara kvadratnih nalazi se u blizini Krapinskih Toplica, djelomično je namještena i pogodna je za stanovanje. Sastoji se od dvije sobe, kupaonice, kuhinje, hodnika i terase, ima dva podruma i tavan, a tu su i vrt i voćnjak. Cijena iznosi 15 tisuća eura. 

Vikendica u mjestu Dioš



U mirnom mjestu Dioš, udaljenom 7,7 kilometara od centra Daruvara, smjestila se ova manja vikendica s okućnicom. Pored kuće je lijepo ograđeno dvorište, a iza je livada koja može biti odlična oranica. Cijelo imanje je lijepo uređeno i održavano, a prodaje se već za 12 tisuća eura. 

Pročitajte više