Pogledajte nastup koji je rasplakao Maju Šuput, pao i prvi zlatni gumb

Screenshot: Nova TV

POČELA JE nova sezona Supertalenta, a već prva audicijska emisija donijela je mnoštvo uzbuđenja i žiriju i gledateljima.

Pozornost žirija i gledatelja odmah je privukao nastup Živka Gašpara koji je žiriju odlučio predstaviti svoje pjevačke sposobnosti. Njegov osebujni nastup Martinu je ostavio bez riječi, a koliko je zgrožena nije skrivala ni u svom komentaru.

"Osupnuta sam, tužna, zgrožena, no najviše me zgrozila reakcija publike, niste daleko od ovoga svojim reakcijama", rekla je Martina začuđena što je Živko oduševio publiku, dok je Janko zatim rekao da je njega Srećkov nastup "baš usrećio". Maja mu je rekla da ne zna pjevati, dok se Bilman nadovezao na Živkovu izjavu da je "u braku s Isusom Kristom". "Čudni su putevi Božji", kratko mu je rekao Bilman, a Živko nije prošao dalje.

I dok su svi mislili da teško da će zaboraviti ovaj nastup, kad je na pozornicu stupio Stevie Starr, Živko je pao u drugi plan. Ovaj nevjerojatni performer ostavio je bez riječi sve u studiju. On se predstavlja kao profesionalni "regurgitator", što znači da može povratiti sve što stavi u sebe.

Tijekom nastupa je u sebe usuo šećer, napio se vode pa zatim šećer u obliku u kojem ga je i konzumirao povratio natrag u čašu koju je držao Davor Bilman. Gutao je pa povraćao i kovanice, zatim kuglicu za biljar, čavao, balon pa i deterdžent za pranje suđa.

Žiri je ostao bez teksta.

"Ti apsolutno nisi normalan i to mi se sviđa", rekao mu je Bilman, a s njim se složila i Maja. Ovaj 50-godišnji Škot je tako zaradio prolaz dalje.

Stella Scholaja nevjerojatna je mlada djevojka čiji je nastup rasplakao Maju Šuput. Stella je sa samo deset godina oboljela od mišićne distrofije. No, nije dopustila da je bolest spriječi u ostvarivanju svoje najveće želje - da postane pjevačica.

Stella je otpjevala pjesmu "Samo nebo zna" i ostavila sve bez daha. "Svatko od nas i gledatelja je u ovom trenutku vjerojatno dobio potrebu da se ispriča tebi i ljudima poput tebe. Ljudima koji nose tu duhovnu snagu o kojoj mi ne možemo ni sanjati jer nam je sve dano i sve nam se podrazumijeva. I možda smo izgubili tu borbenost u sebi... Hvala ti", rekla je Martina. Stella je zaslužila prolaz dalje, a publika i žiri s nestrpljenjem očekuju njen sljedeći nastup.

Među najpamtljivijim nastupima večeri zasigurno je i ples obrvama Ante Dragojevića. Iako je žiri veoma nasmijao, ipak nije uspio izboriti prolaz. "Ovo je sigurno jako dobar format za neke druge showove", rekao mu je Bilman.

Lojnički slavuj Marko Antolković zapjevao je "Con te partiro" i raspametio i publiku i žiri. Martina Tomčić se skoro zagrcnula kad je čula kako pjeva, a Maja Šuput nije mogla sakriti oduševljenje. Markov glas je izazvao suze kod dijela publike. Na kraju njegovog nastupa svi članovi žirija su se digli na noge, a Maja je vikala: "Što je ovo bilo?! Ti si lud!", a Martina mu je objasnila da je to najveći kompliment koji može dobiti.

"Užasno iznenađenje je meni bilo spojiti tvoj glas s tvojim likom. Pri tom ne mislim ništa uvredljivo. Taj glas koji imaš je čudesan, moćan, drugačiji i ova pjesma je meni dosta draga", rekao mu je oduševljeni Bilman kojemu je gospođa iz publike viknula: "Zar on ima emocije?" 

Martina i Maja su mu na kraju dale zlatni gumb. Martina je zatim rekla: "Ovo je moj zlatni gumb."

Pročitajte više