Pogledajte snimku s Halloween partija zbog kojeg je nastao kaos u centru Zagreba

NA DRUŠTVENIM mrežama pojavile su snimke s Halloween partyja u zagrebačkom klubu Johann Franck u kojemu je nastao kaos zbog prevelikog broja posjetitelja.

Tiktoker Tibor na toj je društvenoj mreži objavio snimku iz kluba na kojoj se vidi ogromna gužva i gomila posjetitelja, zbog čega je klub praktički bio blokiran. Event koji je trebao trajati do 4 ujutro zbog toga je završio u ponoć, a pojavila se i policija. Snimka prikazuje posjetitelje kako izvikuju "Dinamo Zagreb", a glazba u klubu je već tad zaustavljena.

"Unutra je bilo 1500 ljudi", tvrdi Tibor koji je imao VIP kartu, no nije uspio ući u klub.

 

Oglasili se iz kluba

"Za Haunted Halloween Takeover event održan jučer, 31. listopada, u prodaju je pušten ograničen broj ulaznica sukladno kapacitetu kluba. Prilikom dolaska posjetitelja u klub primijećeno je kako su se pojavile krivotvorene ulaznice. Stoga smo, preventivno i iz sigurnosnih razloga, donijeli odluku o zaustavljanju eventa u ponoć. Svi posjetitelji kojima nije bio omogućen ulazak u klub, a imaju potvrdu o kupljenim ulaznicama, mogu zatražiti povrat novca putem službenog maila kluba", tvrde za Index iz kluba.

Na upit o točnom broju prodanih ulaznica nismo dobili odgovor.

 

"Moje dijete nije uspjelo ući, no ima informaciju da je u klubu bio čovjek na čovjeku"

Podsjećamo, čitatelji su nam javili za kaos koji je nastao u centru zbog Halloween partija. 

"Radilo se o tematskoj večeri povodom Noći vještica. Kola podatak da je prodano, preko različitih prodajnih kanala, više od 2000 ulaznica čija je cijena sezala do 200 kn, a broj djece koji je pušten unutra je bio cca 900. Da bi se izbjegla gužva, djeca su čak zatražena da na taj dan od 16 h nadalje moraju doći u klub i ulaznice zamijeniti narukvicom. Moje dijete nije uspjelo ući, no ima informaciju da je u klubu bio čovjek na čovjeku i da se nisu mogli ni kretati, a kamoli plesati", javila nam je jedna zabrinuta majka.

"Isključivo je sreća da nije došlo do stampeda", dodala je.

Pročitajte više