Pogledajte tko su finalisti treće sezone Života na vagi

Foto: RTL

POSLJEDNJA ovosezonska regularna emisija Života na vagi počela je Malim izazovom u kojem kandidati mogu osvojiti kilogram prednosti na vaganju. Svi kandidati će morati napraviti polumarince, a pobjednik je onaj tko ih prije napravi 100. Luka je prvi završio s izazovom i tako došao korak do finala.

Odradili su i trening prije posljednjeg vaganja, ali je Petar čak sa sjetom rekao kako pomalo žali što sve dolazi svom kraju. Baro je otkrio i da ima zdravstvenih problema te da mora ići na dodatne pretrage kako bi se točno ustanovilo o čemu se radi.

Kandidati su se odlučili našaliti na vlastiti račun pa je tako Baro oblačio svoju staru garderobu koja mu je spadala. I Alen je odjenuo staru odjeću, koja mu je velika nekoliko brojeva, a Mario i Domagoj uspjeli su stati u jednu majicu.

Šestorica veličanstvenih – Baro, Mario, Luka, Alen, Domagoj i Petar – dolaze na posljednje vaganje u kući, onom koje će otkriti finaliste treće sezone Života na vagi.

Mario je prvi stao na vagu, potpuno neopterećen jer je već u Velikom izazovu osvojio direktan plasman u finale. S ponosom je pokazao i mišiće koje sada ima, a njegova vaga je na zadnjem vaganju pokazala 117,4 kg što je 2,2 kg manje nego na vaganju prije.

Luka je imao na posljednjem vaganju 94,1 kg, a sada ima 91,7 kg, što je gubitak od 2,4 kg. Luka je dobio i svoje pismo obećanja koje si je napisao po ulasku u kuću, a u kojem je napisao da mu je cilj naučiti držati se plana prehrane i naučiti trenirati kako bi mogao tako nastaviti kada izađe iz kuće.

Alen je bio najteži kandidat treće sezone i sa 181 kilogramom je u četiri i pol mjeseca boravka u kući došao na 108,2 kg.

Domagoj je imao 123,1 kg na prošlom vaganju, a na ovom posljednjem vaganju u kući ima 120,3 kg. Petar ide predzadnji na vagu, koja je pokazala 1,4 kg manje te sada ima 109,5 kg. Baro je zadnji na vagi. On je na posljednjem vaganju imao 103,7 kg, a sada ima 100,5 kg, što je gubitak od 3,2 kg.

O finalistima je odlučila crvena linija, koja je ovog puta pokazala da je u finalu petero kandidata, a to su: Marijo Barišić, Luka Smoljo, Alen Abramović, Domagoj Santo te Mario Mandić, koji je već prije izborio to mjesto. U finale nije ušao Petar Tucman, koji je na posljednjem vaganju u kući imao najlošiji rezultat.

Petar je u show došao sa 170,2 kg, a sada ima 109,5, što je gubitak od 60,7 kg. Iako nije izborio finale, Petar, baš kao i ostali kandidati koji su prije njega ispali, ima mogućnost osvojiti 50 tisuća kuna.

Tko će biti pobjednik treće sezone Života na vagi, gledatelji će saznati u nedjelju u velikom finalu, koje je na programu u 19:45 na RTL-u.

Pročitajte više