"Pogrešan turnir, brate": U Kataru snimljen tip koji nevjerojatno sliči Đokoviću

Screenshot: Instagram

VIDEO snimljen na prvoj utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru proširio se društvenim mrežama. Naime, netko je primijetio kako je utakmicu iz VIP dijela pratio muškarac koji nevjerojatno podsjeća na tenisača Novaka Đokovića. 

Muškarac je mirno sjedio na svom mjestu te je imao odjevenu tradicionalnu arapsku odoru, kanduru. 

"Nole promašio teren", napisao je jedan korisnik Instagrama, a snimka je izazvala puno komentara.

"Pogrešan turnir, brate", "Noletova faca kao kada sluša Jelenin recept za zdravu prehranu", "Konačno otkriveno da je Nole ubačen od strane Katara", "Promašio je dvoranu", "Đoković prije dodjele pehara u Torinu", "Stiže čovjek na sve strane", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Velika pobjeda u Torinu

Podsjećamo, Novak Đoković je sinoć u Torinu svladao Norvežanina Caspera Ruuda i šesti put u karijeri postao pobjednik ATP Finala. 

Za Đokovića je ovo prvi naslov na Mastersu nakon 2015. godine. Ovim trijumfom izjednačio se s velikim Švicarcem Rogerom Federerom na prvom mjestu po broju naslova na ovom prestižnom turniru.

Ukupno je ovo 91. osvojeni turnir za Đokovića u karijeri do kojega je stigao u 130. finalu. Također, 35-godišnji Đoković postao je uvjerljivo najstariji pobjednik u 52-godišnjoj povijesti Mastersa. Dosadašnji rekorder bio je Federer koji je svoj posljednji naslov osvojio 2011. u dobi od 30 godina.

Pročitajte više