Pokazuju grudi, izvode bizarne plesove, urlaju: Turisti ovih dana izluđuju Splićane

Foto/Screenshot: Twitter/Facebook

Društvenim mrežama širi se snimka koja je nastala sinoć u Splitu, a na kojoj se vide dvije turistkinje u restoranu brze hrane. Jedna od njih, kad je vidjela da je snimaju, otkriva gole grudi i skakuće na stolcu. 

"Najnormalnija noć u Splitu", "I onda se bunite da vas turisti pretvaraju u kupleraj i rigalište...", neki su od komentara ispod videa objavljenog na Twitteru koji je pregledan više od 10.000 puta.

Turisti smetaju lokalcima, ne pomažu ni kazne od 300 eura

Stanovnici centra Splita ne mogu izaći na kraj s turistima, koji pjevaju do kasno u noć, razbijaju, tuku se, povraćaju i uriniraju. Zbog toga su donesene kazne prema kojima se takvo ponašanje kažnjava od 150 do 300 eura.

Ipak, na društvenim mrežama svaki dan osvane barem jedna bizarna snimka splitskih gostiju i njihovih aktivnosti. 

Neobična zabavljanja turista

Nedavno je na stranici Get Direkt podijeljena snimka neobične igre turista koji su se zabavljali usred noći. Skupina je sjela na pod, posložila se u red, a jedan od njih je skočio na njih da ga dočekaju na rukama. 

 

"Ima li ova manifestacija potporu turističke zajednice?" napisali su na stranici.

Nakon toga objavili su i video polugolog dvojca koji se klizao niz Marmontovu, na "oduševljenje" okupljenih koji se čuju u pozadini. Video je kasnije izbrisan.

"Sinoć se kliže niz Marmontovu, a za danas se nadamo da nema upalu pluća i da ne zauzima krevet u KB-u Split nekome u većoj potrebi!", napisali su u opisu.

Žena otjerala muškarca koji urinirao ispred medžlisa

Pojavio se i video iz Splita na kojem se vidi kako je muškarac vršio nuždu ispred medžlisa. Međutim, jedna žena mu je na engleskom jeziku jasno dala do znanja da nije u redu to što radi i pitala ga ponaša li se tako pred svojim vratima.

"Što to radiš, idi odatle, to nije toalet! Uriniraš li tako i pred vratima svoje kuće? Odlazi odatle", bila je jasna gospođa.

Pročitajte više