Pokos, Višnjić, Majoli - trojac koji nas je "zabavljao" ovog ljeta

OSIM polunagih tijela (polu)poznatih Hrvata i Hrvatica na plaži, snimljenih uglavnom loše organiziranim "slučajnim" nailaskom fotoreportera angažiranih od strane kojekakvih hrvatskih časopisa, političara na odmoru, i veze hrvatske manekenke Monike Jakišić s megapopularnim holivudskim glumcem Georgeom Clooneyjem (s naglaskom na "hrvatske" i "holivudski"), dogodio se ovog ljeta i pokoji skandalčić režiran od strane domaćih celebrityja. Top trojka koja se ipak najduže našla na naslovnicama su netom razvedena Vlatka Pokos, nestašni ljubavnik Goran Višnjić i niti godinu dana udana Iva Majoli.

Oscara za glavnu ulogu u filmu "Kako sam punio/a naslovnice ovo ljeta" dobiva ipak Vlatka Pokos. Laskavi kipić za sporednu mušku ulogu pripast će, složit će se mnogi, Goranu Višnjiću, a za žensku Ivi Majoli, koja je naciju skandalom počastila tek potkraj turističke sezone i samim time si uskratila mogućnost osvajanja više od svega nekoliko prime time sezonskih naslovnica.

Propali brak Vlatke Pokos

Vijest o tome da je Josip (Dikan) Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz njihova luksuznog stana u blizini Cvjetnog trga, naciju je pogodila negdje potkraj svibnja. Slučaj se tijekom srpnja i kolovoza nemilosrdno razvlačio po medijima. Nakon navodnog izbacivanja iz stana, uslijedila su sudska ročišta s ispovijestima kućne pomoćnice o tome je li "mala Lana" htjela pojesti krafnu ili kolač od višnje, Dikanovo bacanje prstena po HTV-ovom studiju, Vlatkin "povratak na scenu" koji to, prema njezinim riječima, nije bio, jer je "ona uvijek bila tu". Za neupućene, koji su se možda tek vratili s podužeg odmora u inozemstvu, a htjeli bi iz nekih samo njima znanih razloga biti upućeni u jet set događanja, najnoviji tračevi kažu kako se Radeljaku (kako je objavio jedan hrvatski tjednik) sviđa Tanja Tomić, dok Vlatka nakon propalog braka, zahvaljujući kojem je završila na zadivljujućem broju naslovnica, odrađuje koncerte, vodi radijsku emisiju i glumit će, kako je na svom blogu najavila, u jednom hrvatskom sitcomu.

Izvanbračno dijete Gorana Višnjića

Goran Višnjić, hrvatski glumac koji je zahvaljujući talentu karijeru nastavio u Hollywoodu, najprije je na naslovnicama završio jer je sa suprugom Ivanom Vrdoljak posvojio dječaka Tina. Nedugo nakon toga izlazi priča o Šibenčanki Mireli Rupić s kojom Višnjić već neko vrijeme ima izvanbračnu kćer. Rupić to najprije opovrgava, da bi nedugo nakon što je informacija procurila u medije, ipak "priznala" kako je otac njezina djeteta ipak Goran Višnjić. Uz javno priznanje došlo je, dakako, i potraživanje alimentacije. Višnjiću, međutim, nije dugo trebalo da prizna aferu i pri tome svoju ispovijest daje, kako to već biva, jednom od hrvatskih tjednika, pa tako doznajemo da je dijete, prema glumčevim riječima, nastalo zahvaljujući pokojoj čašici više. Ni umor zbog vremenske razlike, budući da je glumac netom prije preljuba doputovao iz Amerike, nije pomogao u suzdržavanju od izvanbračne avanture. Višnjić u spomenutom intervjuu Rupić opisuje kao neprivlačnu ženu, te dodaje kako će s kćeri Lanom Lourdes biti u dobrim odnosima, "ako izraste u pristojno stvorenje". Iako je jedan dnevni list nedavno objavio fotografije Gorana sa suprugom Ivanom i sinom Tinom na Karibima, najnovije informacije govore o tome kako je brak Višnjićevih navodno u krizi. Naime, prema pisanju National Enquirera, par više čak ni ne spava u zajedničkoj sobi.

Bračna kriza Ive Majoli

Tek prije nepunih godinu dana Iva Majoli novinske je stupce punila svojim luksuznim vjenčanjem sa Stipom Marićem i navodno nepodmirenim računima vezanima za isto, a nepunih godinu dana nakon toga, u javnost je procurila priča kako u braku Marićevih možda ipak nije sve kako treba. U medije sredinom kolovoza izlazi priča o verbalnom sukobu među supružnicima, koji je u  bolskom klubu Varadero, gdje je svojevremeno najbolja hrvatska tenisačica slavila rođendan, kulminirao i fizičkim sukobom. Par je navodno bio u društvu prijatelja, kada su se u jednom trenutku Iva i Stipe posvađali te joj je on opalio šamar. Nedugo nakon toga Iva i Stipe se ekskluzivno za jedan časopis pojavljuju "sretni na plaži" i objašnjavaju kako je svađi kumovala pokoja kapljica više i "nasrtljive djevojke" koje, očito, ne mogu odoljeti gotovo pa novopečenom suprugu tenisačice. Prije incidenta Iva je "osvojila" nekoliko naslovnica časopisa za koje je progovorila o idiličnom bračnom životu, majčinstvu i skorašnjem pojavljivanju u TV showu "Ples sa zvijezdama", čime zasluženo osvaja broncu u disciplini "kako Hrvatima skratiti vrijeme na plaži".

B.S.
Foto: Index, Arhiva

Pročitajte više