Policija napokon objavila fotku lopova koji sliči na Rossa - razočarat ćete se

Foto: Lancshire Police/Blackpool Police

POLICIJA IZ Lancashirea napokon je objavila fotografiju lopova čija je snimka postala hit na društvenim mrežama nakon što su ljudi skužili da sliči na Rossa iz "Prijatelja".

Međutim, kad je slika objavljena nastao je val razočaranja jer muškarac uopće ne sliči na glumca Davida Schwimmera koji je krajem prošle godine i sam reagirao na snimku te "dokazao" da on nije lopov sa snimke. Muškarac sa snimke zove se Abdulah Husseini, a policija je objavila njegovu fotografiju nakon što se nije odazvao na sudski poziv.

36-godišnjak je prvi put uhićen u studenom, a na sudu se trebao pojaviti u prosincu. No, nije se odazvao pa je opet uhićen. Sad se na sudu treba pojaviti 23. siječnja.

Podsjećamo, muškarac je snimljen tijekom krađe u jednom restoranu, a policija je nakon toga snimku objavila na društvenim mrežama. "Prepoznajete li ovog muškarca? Želimo razgovarati s njim u vezi krađe iz restorana Blackpool koja se dogodila 20. rujna", napisali su iz policije u opisu fotografije. 

"Pa to je Ross", "Pustite ga na miru, opet se razveo, treba mu pivo", "Izgleda da je Rossu loše palo što su se Monica i Chandler odselili", bili su samo neki od tisuća komentara na fotografiju.

Pročitajte više