Policija objavila fotku lopova, kad se skužilo na koga sliči nastao je kaos

Policija objavila fotku lopova, kad se skužilo na koga sliči nastao je kaos
Foto: Facebook

POLICIJSKA postala Blackpool objavila je snimku s nadzorne kamere iz jednog restorana na kojoj se vidi lopov kako krade paket piva. 

"Prepoznajete li ovog muškarca? Želimo razgovarati s njim u vezi krađe iz restorana Blackpool koja se dogodila 20. rujna", napisali su u opisu fotografije.

I ekipa s Facebooka je u njemu prepoznala nekoga - Rossa iz Prijatelja. Naime, mnogi su uočili da lopov nevjerojatno sliči na glumca Davida Schwimmera koji se proslavio ulogom Rossa u megapoularnim Prijateljima.

"Pa to je Ross", "Pustite ga na miru, opet se razveo, treba mu pivo", "Izgleda da je Rossu loše palo što su se Monica i Chandler odselili", komentirale su tisuće, a neki su bili i maštovitiji pa su se referirali na soundtrack Prijatelja. "I don't think it's been this guy's day, his week, his month or even his year", napisao je jedan fan Prijatelja.

Stvari su otišle toliko daleko da se oglasila i policija. "Hvala svima na brzom odgovoru. Temeljito smo ovo istražili i potvrđeno nam je da je David Schwimmer bio u SAD-u tog dana. Žao nam je što je ovako ispalo", komentirali su i prikupili 23 tisuće lajkova.

Oglasila se i, kako tvrdi, majka vlasnika opljačkanog restorana koja se požalila da se svi sprdaju s ozbiljnom stvari. "Ovo je ozbiljna stvar, a svi se sprdaju. Moj sin je opljačkan i ovog čovjeka se mora naći", komentirala je bijesna žena.

I tu je ekipa pronašla priliku za sprdnju. "Žao mi je zbog vašeg sina. Not been his day, week, month or even his year", ponovno su pali stihovi soundtracka.

Fotografija lopova "Rossa" je lajkana skoro 6000 puta, ispod nje je ostavljeno više od 25 tisuća komentara, a podijeljena je skoro 17 tisuća puta, a hoće li na kraju rezultirati pronalaskom pravog lopova tek će se vidjeti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara