Političarka nije oduševila goste na Večeri za 5: "Bila je uštogljena i hladna"

Foto: RTL

POLITIČARKA i spisateljica Vazma Malnar bila je domaćica prvog dana showa Večera za 5 na selu, ali pojedini gosti nisu bili oduševljeni onim što im je spremila.

Kandidati Mirjana, Kata, Davor i Edvard došli su na večeru u njen dom u Tršću te su otkrili da se međusobno poznaju jer žive u malom mjestu.

Prvu primjedbu imali su na način na koji ih je Vazma dočekala.

"Bila je pristojna, ali malo uštogljena i hladna", rekao je Davor, a s njim se složila i Mirjana.

Vazma je za goste pripremila tradicionalnu večeru, a za predjelo je servirala jelo Kaj su jeli naši stari. Gosti su komentirali kako je porcija bila preobilna, a nije im se osobito svidjela ni dekoracija.

"Malo mi to nije izgledalo fensi-šmensi, ali valjda su tako naši stari trpali na tanjur. Kobasice su mi bile pretvrde, bilo mi je suho predjelo, kao kamenje mi je padalo niz grlo. Iako sam sve pojeo, nemojte me pogrešno shvatiti, ali ja bih i kamen pojeo kad sam gladan", istaknuo je Davor.

Za razliku od Davora, Kata nije skrivala da joj se predjelo veoma svidjelo.

"Bilo je ukusno i dočaralo je specijalitete našeg kraja", rekla je.

Sljedeće na redu bilo je glavno jelo. Kandidati su imali priliku kušati gulaš od junetine i palentu.

"Pikantno baš kako treba, palenta dobra, dobro je pogodila okuse", pohvalio ju je Edvard.

Za desert je priredila pitu od sira i pjenicu od šumskog voća na drvenom štapiću. Iako je većina bila oduševljena, Davor ponovno nije skrivao razočaranje.

"Nije mi baš fora da oblizujem s drva šumske jagode, nisam ja ta generacija", rekao je.

Za kraj večere Vazma je dovela dva harmonikaša i svirača gitare, a pripremila je i recitaciju pjesme. Mirjana je napomenula kako nije bilo potrebe za tolikim brojem iznenađenja.

"Sve je u redu u granicama. Možda je jedno iznenađenje bilo dovoljno, ne treba ih imati četiri, pet, dovoljna je sitnica", rekla je.

Davor je isto bio poprilično nezadovoljan ovim performansom.

"Čemu to? Čemu pjevač na gitari nakon harmonike? Malo je bilo previše svega… Ovo je kao show Hrvatska traži zvijezdu!" požalio se.

Unatoč raznolikim komentarima Vazma je prikupila dobre ocjene. Davor joj je dao sedam, a svoju ocjenu objasnio je tako da mu je sve bilo "malo isforsirano". Edvard joj je dao desetku te je rekao da mu je sve bilo ukusno, a Mirjana je svoju osmicu obrazložila time da želi dati priliku i drugim natjecateljima.

Pročitajte više