"Poližeš mi...": Otkriven 18+ vic u staroj epizodi srpske verzije Spužve Boba

Screenshot: X

SPUŽVA BOB SKOCKANI jedan je od kultnih i mnogima najdražih crtića, a jedan trenutak iz srpske verzije crtića, točnije epizode Naopak dan iz 1999. godine, postao je totalni hit. Naime, neimenovani Srbin na Redditu je napisao kako se zapitao zašto Spužva Bob i Patrik Zvijezda u epizodi Naopak dan govore unatrag i - razlog je urnebesan. 

Interna šala? 

"Ne znam što da radim s ovom informacijom pa ću je podijeliti ovdje. Dakle u epizodi Spužve Boba, Naopak dan, on i Patrik govore unazad. Pošto me oduvijek zanimalo što to pričaju, isjeckao sam video i vratio ga unazad", objasnio je. 

"Đorđe Lukić 'Rahaja' je direktor tehničkog osoblja u ekipi sinkronizacije, a i sam je davao neke glasove. Interna šala, vjerovatno su mislili da nitko nikad neće skontati, ali eto...", napisao je uz link svog otkrića. 

 

"Patriče, reci ‘Rahaja’" 

Na snimci se može čuti kako Spužva Bob govori Patriku: "Patriče, reci ‘Rahaja’", a kada Patrik to izgovori, Spužva Bob mu kaže: "Poližeš mi jaja." 

Ovo otkriće je ubrzo postalo viralno na društvenim mrežama, a komentari pljušte sa svih strana. 

"Genijalno", "Zato je Spužva Bob najbolji crtić na svijetu" i "Ovo zaslužuje nagradu". samo su neki od brojnih komentara, a na X-u se u komentarima javio čovjek koji tvrdi da je radio u ekipi koja je sinkronizirala crtić. 

"Kao netko tko je tada radio tamo, potvrđujem autentičnost", napisao je. 

 

Pročitajte više