Popis mogućih Tarikovih nasljednika se širi, na listi i Robert Kurbaša

IAKO popularnom voditelju i zaštitnom licu HTV-ovog kviza "Tko želi biti milijunaš" Tariku Filipoviću još uvijek nije službeno otkazana suradnja, uvelike se nagađa o njegovim mogućim nasljednicima. Imena koja su do sada spominjana iz glumačkih su voda, poput samog Filipovića. Priča se kako bi u Tarikov voditeljski stolac mogli zasjesti Damir Markovina ili Janko Popović Volarić, a kako neslužbeno saznajemo, popisu se pridružio i Robert Kurbaša.

Robert je poznati splitski glumac koji je stekao popularnost ulogama u televizijskim serijama poput "Obični ljudi", "Ljubav u zaleđu" i "Ne daj se, Nina". Po mnogima je veoma smion i ambiciozan, a to je na neki način potvrdio time što je prošle godine sigurnost angažmana u splitskom HNK zamijenio nesigurnim statusom samostalnog umjetnika. Glasnogovornik HRT-a Janoš Romer još uvijek nema nikakvu službenu informaciju i tvrdi kako nije prisustvovao sastanku koji se održao u petak na kojemu je direktor programa HTV-a Domagoj Burić, navodno, Filipoviću otkazao suradnju. Prema tome, dodaje kako ne zna ni je li se pričalo o mogućim novim voditeljima "Milijunaša". "Bit ćemo pametniji u ponedjeljak", dodao je Romer.

Tko želi biti Milijunaš?

Damir Markovina nam je na sinoćnjem Fashion.hr-u cijelu priču i svoj novi, mogući angažman komentirao: "Nisam vidio tu emisiju i do sada me nitko nije kontaktirao. To je posao koji sam već radio, tako da mi to nije ništa strano, ali Tarik je već postao brend i ako netko dođe umjesto njega i uđe u njegove cipele, ulazi u jedan jako veliki broj obuće koji će biti veoma teško popuniti. On je zaštitno lice te emisije, on je ta emisija".

Spornu izjavu, oko koje se zakuhala cijela afera, Tarik je izgovorio u epizodi "Milijunaša" koja je prikazana u četvrtak, 24. rujna, a glasila je: "Bolnica u Klaićevoj bi trebala biti cijela u zlatu koliko su dobili humanitarne pomoći...ne znam gdje je završio sav taj novac". Ravnatelj Dječje bolnice u Klaićevoj Goran Roić uvrijeđen je tom izjavom i tvrdi kako će tražiti javnu ispriku, a ukoliko se HTV ne ogradi, najavljuje tužbu. Tarik je objasnio kako se njegov komentar nije odnosio na to da je bolnica u Klaićevoj novac od humanitarnih akcija zlouporabila, nego na to da nisu dobili onoliko koliko su trebali i koliko se zaradilo humanitarnim akcijama. Ni on još uvijek nema nikakvu službenu informaciju, zna jedino da je ravnatelj HRT-a Vanja Sutlić na njegovoj strani.

Pročitajte više