Poslastica za curice: Bojan Jambrošić i Petar Brkljačić se zajedno brčkali u jacuzziju

ZAJEDNIČKI nastupi i druženja toliko su povezali kandidate showa Hrvatska traži zvijezdu da vrijeme zajedno provode i kad nisu na nekom pjevačkom zadatku. Da je tome tako, potvrdio nam je i sam Bojan Jambrošić, koji se nedavno sa HTZ-ovcima Leom Pavlačićem i Petrom Brkljačićem te još nekolicinom prijatelja i prijateljica zabavljao čak i u jacuzziju. Upravo su Bojan i Petar, svaki u svojoj sezoni showa, mamili najviše uzdaha oduševljenih curica.

"Svi smo mi postali jako dobri prijatelji. Uvijek je tu manje-više isto društvo - iz prve sezone Leo, Manuela, Carla, a iz druge sam si postao jako dobar s Kim i Petrom", kazao je za Index Bojan koji se trenutno nalazi u Crnoj Gori gdje će na festivalu Sunčane skale nastupiti s pjesmom "Jedna i jedina". O novim pjesmama i novom albumu, Bojan, kako sam kaže, trenutno ne razmišlja, jer je zauzet gažama.

"Kad idem na nastupe, skupim ekipu u auto, pa spojimo ugodno s korisnim"

Upravo zbog zakazanih nastupa, Bojan se neće poput većine svojih prijatelja tijekom ljeta moći tjednima izležavati na nekoj plaži. "Bio sam prošli tjedan u Tunisu, jer su me angažirali da pjevam hrvatskim maturantima. Slična tura po Tunisu i Španjolskoj me očekuje i najesen. Tijekom ljeta imam puno gaža po jadranskoj obali, tako da će se naći vremena i za kupanje uz pjevanje", otkrio nam je Bojan, dodajući kako mu prijatelji ipak neće nedostajati: "Kad idem na nastupe, skupim ekipu u auto, pa spojimo ugodno s korisnim. Tako smo kad sam nastupao na Pagu malo produžili i uživali par dana na Zrću. Čekaju me i Vodice te Krk pa ćemo ponoviti isto".

Budući da je Svjetsko nogometno prvenstvo na samom vrhuncu te svi željno iščekuju finalnu utakmicu između Španjolske i Nizozemske, koja se odigrava 11. srpnja, upitali smo Bojana je li i on među zagriženim nogometnim fanovima koji su odgledali sve utakmice SP-a. "Ma ja nisam upalio TV mjesecima. Javila mi je sinoć Carla da je Njemačka ispala, ona je tužna jer je napola Njemica. Da je Njemačka prošla dalje, navijao bi za njih zbog Carle, a ovako mi je između Nizozemske i Španjolske svejedno tko će pobijediti".

Pročitajte više