Posvojena kći nogometne legende u Hrvatsku stigla s nabildanim dečkom

Foto: Instagram

MANEKENKA i posvojena kći legendarnog nogometaša Paula Gascoignea Bianca Gascoigne (33) stigla je u Hrvatsku. S dvije godine mlađim dečkom, fitness trenerom Krisom Boysonom, u našu je domovinu stigla u ponedjeljak, a otada uživaju uz bazen, razmjenjujući nježnosti.

Ovo im je prvi zajednički odmor, a u intervjuu koji su nedavno dali otkrili su da su zajedno nekoliko mjeseci te da su počeli živjeti zajedno nakon prvog spoja. Kako je njihova veza počela u vrijeme pandemije, kad je Velika Britanija proglasila lockdown, jasno je da su morali biti 24 sata zajedno.

"Stalno smo zajedno otkako smo se upoznali. Ne biste proveli 100 dana u karanteni s nekim da vam je stalo samo do pokazivanja s tom osobom", tvrdi Kris, koji je prije veze s Biancom bio s britanskom starletom Katie Price.

Bianca i on već planiraju vjenčanje pa bi, ako im se ovdje svidi, Hrvatska mogla doći na popis potencijalnih lokacija.

Biancin otac je, zahvaljujući svojim ekscesima, završavao na stranicama tabloida. Gazza je u jednom hotelu mrtav pijan izazvao tučnjavu, provocirao i vrijeđao na rasnoj osnovi, bacao po prisutnima novčanice od 20 funti, ali je na koncu dobio takve batine da je morao otići hitno u bolnicu s težim ozljedama glave.

Pročitajte više