Potvrđeno je: Ultra će i sljedećeg ljeta zapaliti Split

Foto: Press

HRVATSKI obožavatelji elektronskih ritmova i sljedeće godine imaju razloga za veselje. Ultra Europe press tim potvrdio je da će se od 14. do 16 srpnja na splitskom Poljudu održati peto izdanje festivala koji privlači mlade iz cijelog svijeta.

U priopćenju se dodaje da je splitski festival jedini Ultra festival koji nosi dodatni naziv Europe’s Premier Destination Music Festival jer uz glazbu naglasak stavlja na Split, Dalmaciju i ljepote hrvatske obale.

"Split će u zadnjoj godini trajanja petogodišnjeg ugovora još jednom ugostiti više od 150 tisuća posjetitelja, a bogat glazbeni program pod nazivom Croatia Music Week trajat će od četvrtka 13. srpnja do srijede 19. srpnja u Splitu te na Braču, Hvaru i Visu", navodi se u priopćenju.

To je dogovoreno na sastanku u Miamiju s vlasnicima licence ULTRA. Split je domaćin ULTRA Europe festivala od 2013. godine.

Ultra Europe je najveći međunarodni glazbeni festival u Hrvatskoj koji je ove godine u srpnju okupio više od 100 tisuća posjetitelja iz 143 zemlje. 

Pročitajte više