Potvrđeno: Malina Grahek je trudna, vjenčanje najavljeno ove jeseni



MLADI zagrebački poduzetnik, Josip Šelendić demantirao je danas novinske natpise prema kojima je potjerao svoju djevojku Malinu Grahek iz stana. Zagrebački "zlatni dečko" izjavio je za IN Magazin kako svoju Malinu nikada nije izbacio iz zajedničkog stana u koji se ona uselila ovo ljeto, a nikako to ne bi napravio sada, kad je Malina trudna.

Prinova, ih kaže jako veseli, jer su dijete uostalom planirali. Potvrdio je i njihovu svadbu. Mladi par vjenčat će se ove jeseni kod matičara, dok će dogodine to isto napraviti u crkvi, kako Josip kaže, sa prijateljima i obitelji. Što se tiče kuloarskih priča prema kojima je Malina njega "upecala" radi svima nam dobro poznatog razloga, njih mladi poduzetnik također opovrgava, ponavljajući još jednom kako se on i Malina iskreno vole. U zvjezdanim krugovima smatraju kako je 21-godišnja Malina to i dokazala, kada je rukama i nogama (doslovno) branila svoju ljubav.

Kolegica lijepe buduće mame, manekenka Aleksandra Grdić smatra kako se novopečeni zaručeni par zaista voli, te smatra kako je njihova ljubav iskrena, a u uspjeh njihova budućeg braka ne sumnja. Neke njene kolegice još uvijek sa skepsom gledaju na tu novu trudnoću. No, sudeći po izjavama Josipa Šelendića, ljubav cvjeta, vjenčanje je najavljeno, a trudnoća potvrđena.

Željko Šelendić, otac ovog "zlatnog dečka" sretan je zbog prinove, i skorašnje svadbe, a na sve je komentirao kako se radi o mladim i sretnim ljudima koji se vole. Budući djed odobrava i podupire izbor svog sina. Mladi par od jeseni je dakle bračni, a očekuje ih i prinova. Jedna od najseksepilnijih Hrvatica više je puta izjavila kako bi zbog obitelji sve žrtvovala, te da joj je ta institucija najvažnija. Sad je buduća mama dobila priliku da te izjave i potvrdi.

Pročitajte više